Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Odmevi po 1. finalni tekmi: Murić pravi, da niso imeli prave energije, Filipovski se zaveda, da je serija še dolga

liga_telemachNa prvem dvoboju finala Lige Telemach je Olimpija premagala varovance Aleksandra Sekulića. Najboljši posameznik Ljubljančanov je bil Jaka Blažič s 15 točkami. Na nasprotni strani je izstopal Jure Lalić s 13 točkami in 10 skoki.

 

Pričakovanja pred začetkom finala: Oba trenerja si želita naslov, Blažič upa, da se državna lovorika vrne v Ljubljano

liga_telemach

Bliža se finalna serija Lige Telemach, ki se bo začela v četrtek v Novem mestu. Na sporedu je bila novinarska konferenca, na kateri so cilje in pričakovanja pred odločilnimi boji sezone predstavili Aleksander Sekulić, Zoran Dragić, Sašo Filipovski in Jaka Blažič.

 

 

ODMEVI po tekmi v Domžalah: Filipovskega navdušil Salin, Sagadinu žal, da jim ni uspelo

imagePo tekmi v Domžalah smo dobili še drugega finalista Lige Telemach. Olimpija je po podaljških strla odpor Domžalčanov. Odločilno trojko za zmago ljubljanske ekipe je sicer dosegel Casey Mitchell, ki se doslej ni kaj dosti naigral.

 ODMEVI po tekmi v Novem mestu: Dragšič pogrešal Panića, Sekulić nezadovoljen nad zbranostjo v 1. polčasu

liga_telemachKrka je na prvi tekmi prvega polfinalnega obračuna brez težav premagala Laščane (80:58). Največ sta k zmagi Dolenjcev prispevala Zoran Dragić (22) in Afik Nissim (14). Pri poražencih je izstopal Alen Omić s 16 točkami in 7 skoki.

 

ODMEVI po polfinalnima tekmama: Filipovski želi, da izboljšajo izvajanje prostih metov, Vladimir Dašić je bil jeziček na tehtnici

liga_telemachVčeraj sta bili na sporedu drugi polfinalni tekmi. Krka je po zmagi v Laškem že v finalu (2:0 v zmagah). Union Olimpija pa je imela veliko dela z Heliosom, ki ga je premagala predvsem po zaslugi Vladimirja Dašića (34 točk), ki je bil prava nočna mora za četo Zmaga Sagadina.

 

Pred začetkom polfinala: Sagadin upa na presenečenje, Filipovski razmišlja le o naslovu prvaka

liga_telemach

Danes je bila na sporedu novinarska konferenca, na kateri so glavni trenerji predstavili svoje cilje in stanja v moštvih. Prvi polfinalni srečanji bosta že v nedeljo. Krka bo gostila Zlatorog, Olimpija pa bo na domačem terenu merila moči z Domžalčani.

 

Več člankov...

Iskalnik