Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Podaljšek odločil derbi v Šentjurju

liga_telemachNa prvi tekmi devetega kroga Lige Telemach so košarkarji Geoplina Slovana na Kodeljevem z 91:83 ugnali lanskoletne polfinaliste, člane Heliosa. Izjemno zanimiv derbi 9. kroga Lige Telemach med Šentjurjem in Zlatorogom je bil odločen šele po podaljšku, v katerem so izbranci Aleša Pipana, pri katerih je blestel izjemni Daniel Vujasinović (26 točk in 13 podaj) gostitelje ugnali s 101:93.

Liga Telemach: Napoved 9. kroga

liga_telemachV ligi Telemach bodo danes in jutri odigrane tekme predzadnjega kroga v letošnjem koledarskem letu. Že danes pozno popoldne si bosta nasproti stopili moštvi Geoplina Slovana in domžalskega Heliosa.

Hujša poškodba Marka Vranjkoviča

Marko Vranjković, 20-letni krilni center Heliosa Domaž in eden perspektivnejših igralcev v Sloveniji, si je na treningu poškodoval koleno, zaradi česar bo najbrž odsoten kar nekaj časa. Po prvih podatkih si je natrgal vezi. Uradnega podatka o tem, koliko časa bo odsoten še ni, predvidoma pa najmanj 2-3 mesece. V letošnji sezoni dosega povprečno 10,7 točke in 4,1 skoka v 23 minutah na tekmo.

Liga Telemach: Napoved 8. kroga

liga_telemachDanes bo odigran 8. krog lige Telemach. Že včeraj so Mariborčani gostili Šentjur in ga premagali, ostale tekme pa bodo na sporedu danes. Na Ježici bomo priča ljubljanskemu derbiju med Parklji in Slovanom, v Laškem bodo igralci Zlatoroga gostili škofjeloški LTHcast Mercator, ki je v prejšnjem krogu prišel do prve zmage, v Domžale pa prihaja šoštanjska Elektra.

Helios v končnici strl Elektro

liga_telemachNa vikend, ko se bo odločalo o tem, ali bo Slovenija leta 2013 gostila evropsko prvenstvo ali ne, so bile na sporedu 4 tekme 8. kroga Lige Telemach, ki se je s tekmo med Mariborom Messerjem in Šentjurjem v dvorani Tabor začel že v petek (93:72). Ostala srečanja so bila na sporedu v soboto. Helios je ugnal Elektro, Zlatorog je zanesljivo odpravil LTHcast, v mestnem debiju med Parklji in Geoplinom Slovanom pa je zmaga pripadla slednjim.

Liga Telemach: Najboljši peterki meseca novembra

liga_telemachNa našem portalu smo uvedli novo rubriko, v kateri bomo ob koncu vsakega meseca objavili igralce za dve peterki, ki so v minulem mesecu pustili največji pečat v ligi Telemach. Tokrat smo za vas pripravili po našem mnenju najboljši novembrski peterki, zraven vsakega igralca pa so navedeni statistični podatki iz minulega meseca.

Več člankov...

Iskalnik