Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Sveža kri pri Hopsih

208 cm visoki center, Jasonn Hannibal, ki prihaja iz Kanade, je prva okrepitev Polzelanov pred prihajajočo sezono. Polzelanom je obljubil 2-letno zvestobo.

KK Krka: Trajković nasledil Džikića; proračun bo nižji

Po tem ko je Džikić prevzel vodenje ekipe Lietuvos Rytas, je tudi Krka naposled našla njegovega naslednika. Na klop aktualnih slovenskih prvakov bo sedel Nenad Trajković, ki je nazadnje deloval v NBA-ju pri moštvu Phoenix Suns. Več o njem si preberite spodaj kjer boste izvedeli, kje je začel svojo trenersko pot.

 

 

 

Gašper Potočnik obljublja trdo delo in resen pristop

Košarkarski klub Elektra Šoštanj bo po novem vodil Gašper Potočnik, medtem ko bo vodja mlajših selekcij, trener kadetov in mladincev, Sebastjan Krašovec. Spodaj si lahko preberete tudi izjavi obeh.

 

 

 

Filipovski postal trener Zmajev

Po poročanju spletne strani KK Uniona Olimpije je Sašo Filipovski novopečeni strateg Olimpije. Z Zmaji je sklenil 3-letno sodelovanje. Nazadnje je vodil moštvo Virtus Roma. Po podpisu pogodbe je le-ta izrekel nekaj besed. Povedal je da se veseli dela in izzivov, ki jih predstavlja Olimpija. Več o tem si preberite spodaj.

 

 

 

 

 

Zmago Sagadin bo prevzel krmilo Heliosa

Po poročanju spletne strani KZS bo najtrofejnejši slovenski trener v zgodovini, Zmago Sagadin, prevzel vodenje domžalskega Heliosa. Uradno bo predstavljen na četrtkovi novinarski konferenci kluba.

 

Smiljan Pavič: "Dodali smo jagodo na tortico."

Smiljan Pavič, center Krke ima za sabo še eno izjemno sezono. S Krko je namreč v tej sezoni osvojil superpokal, pokal Eurochallenge in za konec še državno prvenstvo. V povprečno 20 minutah je na 21 tekmah dosegal po 9,3 točke in 6 skokov. Po zadnji prvenstveni tekmi, ki jo je Krka dobila z rezultatom (64:57) smo ga vprašali kakšni so občutki po tako uspešni sezoni. 

 

 

 

 

Več člankov...

Iskalnik