Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Liga Telemach: Višnjevac optimistično pričakuje derbi; Dončić upa, da se bodo pobrali

V soboto bo na sporedu že 5. kolo Lige Telemach. Vodilni Maribor odhaja k Tajfunu, na lokalnem derbiju pa se bosta udarila Zlatorog in Rogaška. Zanimivo bo tudi v Grosuplju, kamor se k okrepljeni domači zasedbi po prvo zmago odpravlja Slovan.

Mirko Mulalić je zaradi poškodbe moral izpustiti 2 sezoni; veseli se tekem

Kot smo že poročali bo Mirko Mulalić oblekel grosupeljski dres. Preberite si, kaj je slednji izjavil po prestopu v dolenjskega prvoligaša. 

Tone Krump od Mulalića pričakuje, da bo kot izraziti strelec dodal neko kakovost

Mirko Mulalič - ena od sedmih okrepitevMirko Mulalić (1988) je nov član Grosuplja. Svoj krst bo lahko doživel že v soboto, ko se bodo Grosupeljčani pomerili z njegovim bivšim klubom Slovanom. Po prestopu Mirka smo kontaktirali trenerja dolenjske zasedbe Krumpa, ki je pojasnil glavni razlog za prihod omenjenega igralca. 

Gašperju Okornu počasi film poka zaradi nebuloz na forumih; vabi vse, da se prepričajo na lastne oči

Pogovarjali smo se s trenerjem Slovana Gašperjem Okornom, ki je med drugim razkril, kaj pričakuje od novincev Petrovića in Zagorca.

Intervju: Nejc Buda želi igrati v Evroligi; največ oboževalk ima Domen Bratož

budaEden izmed nadarjenih igralcev je 21-letni center Nejc Buda, ki je tudi vodilni skakalec svoje ekipe - Slovana. V pogovoru za slovensko košarko je med drugim povedal, v čem se razlikuje v primerjavi z lansko sezono.

Mirza Sarajlija okrepil škofjeloško ekipo

LTH Castings Mercator je zelo dobro pričel letošnjo sezono v Ligi Telemach – z dvema zmagama. Po novem bo trener Škofjeločanov Saša Dončić lahko računal tudi na usluge Mirze Sarajlije.

Več člankov...

Iskalnik