Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Hopsi prirejajo turnir Polzela

Naslednji vikend, v petek, 24. septembra in soboto, 25. septembra, bo na Polzeli potekal pripravljalni turnir, na katerem bodo poleg domačih Hopsov nastopali še dva prvoligaša - Elektra in Šentjur ter 1.B ligaš Rogaška.

Zmaga in poraz Laščanov, poraz Heliosa

Članska ekipa Zlatoroga Laško se je te dni mudila v Poreču, kjer so odigrali dve tekmi, proti češkemu Prostejevu so zmagali, proti ruskemu Uralu Ekaterinburg pa izgubili. Helios je bil na pripravljalni tekmi v Udinah, kjer je izgubil proti Snaideru.

Elektra zmagovalec 7. Natkovega memoriala

Elektra Šoštanj je v finalu 7. memoriala Matjaža Natka ubranila lanski naslov zmagovalca. Po zelo tesni tekmi so šele v zadnjih sekundah ugnali Hopse, rezultat je bil 66:63. V tekmi za 3. mesto je Dubrava iz Zagreba premagala kelag Worthersee Priaten iz Celovca s 108:95.

Rajgelj bi v 14 dneh dopolnil ekipo

Union Olimpija ima tri tedne pred začetkom Lige NLB in dobre štiri tedne pred začetkom Evrolige le štiti košarkarje s popolno rešenim statusom. Še nekaj je takih, s katerimi pogovori potekajo, veliko pa je takih, ki se Olimpiji raje izognejo. Posebna zgodba sta Sašo Ožbolt in Vlado Ilievski.

Šentjur sestavil ekipo

Šentjur je bil v lanski sezoni lepo presenečenje lige Telemach, saj so se uvrstili kar v polfinale in se dostojno upirali Unionu Olimpiji. Mesec pred začetkom lige so Štajerci že sestavili kader, sprememb ni veliko, a so klub zapustili trije najpomembnejši košarkarji.

Visoki zmagi Hopsov in Elektre

Včeraj se je v Šoštanju začel 7. memorial Matjaža Natka. Prvi dan sta obe slovenski ekipi dosegli visoki zmagi, domača Elektra je z 92:63 ugnala celovško ekipo Worthersee Piraten, Hopsi pa z 90:69 zagrebško Dubravo.

Več člankov...

Iskalnik