Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Najlepše akcije zadnjega kroga v letu 2016

V slovenskem državnem prvenstvu za moške se bosta do konca tekočega leta odigrali le še dve zaostali tekmi, že sedaj pa si lahko ogledate najbolj atraktivne poteze 12. kroga lige Nova KBM.

LTH Castings se je razšel s svojim najizkušenejšim igralcem

Škofjeloški LTH Castings in košarkar Željko Zagorac sta pred nadaljevanjem sezone sporazumno prekinila sodelovanje.

Hopsi bodo leto 2016 končali na stopničkah

Moštvo Hopsov s Polzele je na 12. tekmi letošnje sezone državnega prvenstva vknjižilo osmo zmago. Kot zadnji v tekočem letu, so jim morali priznati premoč še košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe, ki so jih Polzelani doma premagali z 72:65.

Žreb določil pare zadnjega kroga pokala Spar

V boju za naslov pokalnega prvaka je ostalo le še trinajst moštev. Za preboj v četrtfinale se bo potegovalo deset ekip, Helios Sunsi, Krka in Union Olimpija pa so tja že uvrščeni.

Slovenski prvoligaški novinec odstavil trenerja

Košarkarki klub Terme Olimia Podčetrtek je v preteklih dneh na sestanku na podlagi trenutnih rezultatov članske ekipe sklenil, da sporazumno prekine pogodbo z dosedanjim glavnim trenerjem Borisom Zrinskim.

Primorska z osmo zmago skočila na četrto mesto

V 12. kolu lige Nova KBM sta se pomerila še Sixt Primorska in LTH Castings. V Kopru so zanesljivo zmagali domačini z rezultatom 104:57. Danes se bosta na Polzeli srečali še ekipi Hopsov in Šenčurja Gorenjske gradbene družbe, tekma med Helios Sunsi in Tajfunom pa bo na sporedu 4. februarja.

Več člankov...

Iskalnik