Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Rogaška v preostanek sezone z igralcem manj

Košarkarski klub Rogaška se je pred sobotnim gostovanjem v Laškem razšel s tujim košarkarjem Dejanom Šakotićem.

Novega trenerja bodo dobili tudi igralci Šenčurja

Po včerajšnji menjavi trenerja v novomeški Krki sta pogodbo o sodelovanju danes sporazumno prekinila tudi Šenčur Gorenjska gradbena družba in trener Ernest Novak.

MVP 19. kola lige Nova KBM: Jan Rebec

Najkoristnejši igralec 19. kola lige Nova KBM je postal Jan Rebec. 23-letni branilec škofjeloškega LTH Castingsa je na tekmi proti Šenčurju v statistiko vpisal 26 točk, 5 skokov, 1 pridobljeno žogo in 1 blokado - valorizacija 26.

Krka odpustila Dejana Mihevca!

Članska ekipa Krke je po sinočnjem bolečem porazu proti Mornarju v ligi ABA ostala brez glavnega trenerja. Vodstvo kluba je z Dejanom Mihevcem prekinilo sodelovanje, na njegovo mesto pa pripeljalo nekdanjega kapetana in kasneje tudi pomožnega trenerja.

Simon Petrov debitiral z zmago, Zlatorog s 15. parom točk zadržal drugo mesto na lestvici

V nedeljo sta bili odigrani še zadnji tekmi 19. kola lige Nova KBM. V Kopru so na obračunu med domačo Sixt Primorsko in Zlatorogom zmagali gostje (78:65), v Novem mestu pa so dvoboj med Krko in gostujočim Portorožem dobili gostitelji, ki so prvič zaigrali pod vodstvom njihovega novega trenerja Simona Petrova

FOTO+VIDEO: Za pusta se je našemil tudi prvi strelec državnega prvenstva

Včeraj je pustno rajanje zajelo tudi Koper, med številne maškare in slastne krofe pa se je skril tudi Gruzijec v dresu Sixt Primorske Duda Sanadze.

Več člankov...

Iskalnik