Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bo danes konec lige Nova KBM?

Nocoj ob 20. uri se bo v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu začela četrta tekma finala lige Nova KBM, ki utegne biti zadnja v letošnji sezoni slovenskih državnih prvenstev v košarki.

Slovenska reprezentanta odslej v dresu Primorske?

Z Obale se širijo vse glasnejše govorice, da se bo k Sixtu Primorski po koncu sezone preselil imeniten branilski tandem Ilirije.

Prerojena Krka le še zmago oddaljena od dvojne krone

V letošnjem finalu lige Nova KBM smo prvič doživeli, da gostitelji niso izkoristili prednost domačega terena. Na tretji tekmi v Ljubljani je namreč Krka s 83:67 ugnala Olimpijo in se močno približala osvojitvi osmega naslova slovenskega državnega prvaka.

Olimpija kmalu z novim evropskim talentom?

Vse več hrvaških medijev poroča, da bo člansko ekipo Petrola Olimpije okrepil eden od največjih evropskih košarkarskih talentov letnika 2000, hrvaški krilni center Luka Šamanić.

Bodo gostitelji slavili tudi na tretji tekmi?

Danes ob 18. uri bo v Hali Tivoli na sporedu tretji obračun finala lige Nova KBM, v katerem sta Petrol Olimpija in Krka tudi po dveh odigranih tekmah še zmeraj povsem izenačeni.

Krka podaljšala finale na vsaj štiri tekme

Ekipa Krke je na domačem parketu v Novem mestu prvič v letošnji sezoni ugnala Petrol Olimpijo in z zmago na tretji tekmi finala lige Nova KBM izid v zmagah poravnala na 1:1.

Več člankov...

Iskalnik