Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zmago Sagadin zanikal govorice

Vse odkar o uspehih Uniona Olimpije pogosteje govorimo v pretekliku kot pa sedanjiku, se vsako leto pojavi nov scenarij za njeno vrnitev na pota stare slave.

LTH Castings do pete zmage v sezoni

V ligi Nova KBM je bila sinoči odigrana prva tekma 10. kola lige za obstanek. V Škofji Loki sta se pomerila LTH Castings in Portorož, še drugič v zadnjih dveh tekmah pa so zmago slavili Škofjeločani.

KZS izbrala selektorje reprezentanc mlajših kategorij

Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je soglasno imenoval selektorje reprezentanc mlajših starostnih kategorij. V letošnjem letu bo prvič v zgodovini pet slovenskih izbranih vrst nastopalo v diviziji A, ženska kadetska reprezentanca pa bo nastopala v diviziji B.

Tajfun in Podčetrtek ukanila Primorsko in Šenčur

V ligi Nova KBM sta se včeraj odigrali tudi preostali srečanji 5. kola lige za obstanek. Zmagi sta ostali v Šentjurju in Podčetrtku, kjer sta Tajfun in Terme Olimia Podčetrtek ugnala favorizirana Sixt Primorsko in Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo.

Nagradi za MVP-ja na Štajersko

V prvi moški in ženski slovenski košarkarski ligi sta se preteklo soboto odigrala nova kroga lig za prvaka. V moški konkurenci je bil za najkoristnejšega igralca 5. kola izbran ameriški organizator igre Rogaške Darwin Davis, v ženski konkurenci pa je najkoristnejša igralka 4. kola postala branilka Maribora Simona Kuzma.

Krka ugnala Olimpijo, Hopsi presenetili Zlatorog

V moškem državnem prvenstvu so se sinoči zvrstile vse tekme 5. kola lige za prvaka. V gosteh je uspelo zmagati le Krki, ki je v Ljubljani porazila Union Olimpijo, zmage pa sta se razveselili še ekipi Rogaške in Hopsov, ki sta doma premagali lanskoletna finalista, Helios Sunse in Zlatorog.

Več člankov...

Iskalnik