Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: Reprezentanti opravili prva dva treninga

Slovenska moška članska reprezentanca je že prvi dan priprav pričela z delom, saj jo prva tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo čaka že ta petek.

VIDEO: Olimpija do prve stotice v sezoni

Sinoči se je v areni Stožice odigrala zadnja tekma 7. kola lige Nova KBM. Na obračunu med Petrolom Olimpijo in Šentjurjem je zmaga pripadla gostiteljem, ki so slavili s kar 37 točkami razlike.

"Nimamo Gorana Dragića, a odkrito štartamo na dve zmagi"

Slovenska moška članska reprezentanca je začela s pripravami na kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo. V Ljubljani se je zbralo deset košarkarjev, danes pa bo ekipa že v polni postavi.

Lanski podprvaki skočili na drugo, predlanski podprvaki pa padli na zadnje mesto

V soboto se je odigrala večina tekem 7. kola lige Nova KBM, na katerih so bili gostitelji in gostje polovično uspešni.

Slovenija v kvalifikacije še brez Dragića, Murića in Macure

Moška članska reprezentanca je po osvojitvi naslova evropskega prvaka znova v polnem pogonu. Pod novim selektorjem Radovanom Trifunovićem bodo naši fantje danes začeli priprave na prvi kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 2019.

Nocoj med favoriti vsi gostje

V moškem državnem prvenstvu bodo danes ob 19. uri na sporedu štiri tekme 7. kola. Rogaška bo gostila Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo, Sixt Primorska bo gostovala pri Helios Sunsih, Zlatorog bo gostil Ilirijo, Hopsi pa bodo gostovali pri Krki.

Več člankov...

Iskalnik