Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bledi prvaki v hudih škripcih

Slovenska moška članska reprezentanca je prvi del kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019 zaključila z le dvema zmagama in kar štirimi porazi. Novi boleč poraz je doživela sinoči, ko je v areni Stožice morala priznati premoč še izbrani vrsti Črne gore (74:87).

Španija znova premočna za evropske prvake

Slovenska moška članska reprezentanca je v četrtek  v areni Stožice nastopila na peti kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 2019 in proti izbrani vrsti Španije utrpela tretji poraz.

Olimpija našla peto okrepitev

Članska ekipa Petrola Olimpije je v prvem mesecu po ubranitvi naslova državnega prvaka v Ljubljano pripeljala še svojo peto okrepitev.

Rebec odšel k državnim prvakom

Košarkarski klub Petrol Olimpija je na seznam igralcev dodal prvega domačega igralca. Po Hrvatu Luki Šamaniću, Črnogorcu Marku Simonoviću in Amerićanu Marvinu Jonesu je njegov novi član postal še Jan Rebec.

Slovenija vstopila v zadnji skupinski del kvalifikacij za svetovno prvenstvo

V Ljubljani se je včeraj zbrala slovenska moška članska reprezentanca, ki jo ta četrtek čaka začetek tretjega dela kvalifikacij za naslednje svetovno prvenstvo.

V Domžale se vrača reprezentančni kandidat

Vodstvo Helios Sunsov s polno paro nadaljuje aktivnosti in sestavljanje igralskega mozaika za sezono 2018/19, za katero je našlo že tudi prvo okrepitev.

Več člankov...

Iskalnik