Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Šentjurju bodo zadržali peterico igralcev

Za Tajfun bo prihodnja sezona 18. zaporedna v prvoligaški konkurenci, kar klub iz Šentjurja postavlja ob bok tistim z najdaljšo tovrstno kontinuiteto. Šentjurčani so včeraj predstavili novega glavnega trenerja članske ekipe, zraven pa razkrili še nekaj kart.

Jurica Golemac prevzel krmilo Primorske

Prvo ekipo Sixt Primorske bo v prihodnji sezoni kot glavni trener vodil Jurica Golemac, ki je na tem mestu zamenjal Aleksandra Sekulića.

Olimpiji čestitali tudi njeni nekdanji igralci

Osvojenega naslova državnega prvaka Uniona Olimpije, s katerim je slednja prekinila kar sedem let trajajoči post, so se pošteno razveselili tudi njeni številni nekdanji igralci.

Union Olimpija šestnajstič državni prvak

Na četrti tekmi finala lige Nova KBM je Union Olimpija pred domačimi navijači še tretjič premagala Rogaško in po letu 2009 zopet osvojila naslov državnega prvaka.

Gašper Okorn čestital igralcem, Damjan Novaković ponosen na sezono

V Hali Tivoli se je sinoči končala 26. sezona moškega državnega prvenstva, naslova prvaka pa se je še šestnajstič v zgodovini polastila Union Olimpija, ki je v finalu s 3:1 v zmagah ugnala Rogaško.

Aleksander Sekulić vendarle zapušča klop Primorske

Iz tabora Sixt Primorske so sporočili, da so se po šestih pripravljalnih tekmah na Kitajskem razšli z dosedanjim glavnim trenerjem Aleksandrom Sekulićem. Ime novega trenerja koprskega prvoligaša bo znano v kratkem.

Več člankov...

Iskalnik