Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Saša Dončić želi preprečiti višjo silo; prepričan v kvalitete Milašinovića

Trener Saša Dončić

Kot smo že poročali bo Dejan Milašinović oblekel dres LTH-ja Castingsa Mercatorja. Pogovarjali smo se s trenerjem škofjeloške ekipe.

Kadrovska sprememba: Dejan Milašinović se vrača na Gorenjsko

Dejan MilašinovičPo poročanju spletne strani slatinskega kluba sta se KK Rogaška Crystal in Dejan Milašinović, na željo igralca, sporazumno razšla.

NOVINEC: Krko okrepil Američan Anderson

AndersonČeprav se liga ABA približuje h koncu, za novomeške košarkarje sezona še zdaleč ni končana, saj jih v pomladnih mesecih čakajo boji v Ligi Telemach in s tem tudi boj za ponovno uvrstitev v jadransko ligo.

Liga Telemach: Okorn o zlata vredni zmagi; Sagadin nezadovoljen s 1. delom prvenstva; Dončić razočaran

Košarkarji ZlatorogaVčeraj so prvoligaši opravili s prvim delom Lige Telemach. V gosteh sta slavili ekipi Slovana in Grosuplja. Rogaške je bila za 4 točke boljše od Tajfuna, Hopsi so na kolena spravili Elektro. Derbi 18. kola je pripadel Zlatorogu.

VIDEO: Grosuplje premagalo Škofjeločane; Jerman pričakuje več zmag; Vončina pravi, da gredo na vsaki tekmi na zmago

Košarkarji Grosuplja pod taktirko novega trenerja Milovića igrajo kot prerojeni. Na gostovanju v Škofji Loki so dosegli še drugo zaporedno zmago.

Liga Telemach: Kuhar želi podaljšati zmagovalni niz; Sagadin pričakuje dober pristop; Škofjeločanom samozavesti ne manjka

Jutri bo odigrano še 18. kolo Lige Telemach, ki praktično ne odloča o ničemer, saj so znani že vsi potniki v ligo za prvaka.

Več člankov...

Iskalnik