Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Luka Drezga je že domžalska preteklost; Helios že išče novega branilca

Drezga2Nekdanji mladi reprezentant hrvaške, od katerega se je pred sezono veliko pričakovalo, se ni znašel v sistemu Zmaga Sagadina, zato sta se obe strani razšli.

NOVINEC na Polzeli: Hugh Robertson je zadovoljil apetite uprave

HughRobertsonNCAABasketballTournamentlDfG3E6OV3FlNa prijateljski tekmi proti Rogaški Crystal, ki so jo Hopsi odigrali v ponedeljek, je odigral tudi Hugh Robertson, ki se je treningom Hopsov priključil ob koncu minulega tedna.

Krka premočna za LTH Castings Mercator; poškodba Kolareviča

Saša Dončić foto KZSVčeraj je bila na sporedu trening tekma med LTH Castings Mercatorjem in Krko novo mesto, na kateri je svoj krst doživel Srb Pavle Boljkovac. Opravili smo kratek pogovor s trenerjem gorenjskega prvoligaša.

POŠKODBA: Za Jasonna Hannibala sezona najverjetneje že končana; na Polzeli nov Američan

Jasonn HannibalCenter Hopsov, Jasonn Hannibal, se je zadnjem slovenskem All-Starsu poškodoval, podrobnejše preiskave pa so pokazale, da je poškodba kolena vendarle resnejše narave, tako da je sezona za simpatičnega Kanadčana najverjetneje že končana.

Žiga Zagorc verjame v uvrstitev Elektre med prve 4; pravi, da SLO za osvojitev kolajne potrebuje najboljše igralce

2012-12-15-Elektra-Hopsi fotoTomazSinigajda 00828-letni Žiga Zagorc je trenutno prvi podajalec Elektre. Omenjeni igralec je oblekel tudi dres slovenske članske reprezentance. V pogovoru je med drugim spregovoril tudi o tekmi zvezd.

Novinec Pavle Boljkovac že jutri v Ljubljani; Škofjeločane čaka prijateljska tekma s Krko

Saša Dončić foto alesfevzer.comKot že rečeno je Srb Pavle Boljkovac nov član LTH Castingsa Mercatorja. Po tem, ko smo izvedeli to novico, smo kontaktirali trenerja omenjene ekipe Sašo Dončića.

Več člankov...

Iskalnik