Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zmagoviti niz Slovenije končala Španija

Slovenska moška članska reprezentanca se je v nedeljo pomerila v drugem krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019. V Burgosu je gostovala pri izbrani vrsti Španije in po 16 zaporednih zmagah izgubila s 84:92.

Bodo Slovenci znova prekosili Špance?

Moška članska reprezentanca je po zanesljivi zmagi proti Belorusiji že odpotovala v Burgos, kjer jo nocoj ob 19.30 čaka obračun z izbrano vrsto Španije.

VIDEO: Slovenija brez težav do prve zmage

Moška članska reprezentanca je uspešno začela kvalifikacije za svetovno prvenstvo leta 2019. Na prvi tekmi se je v Stožicah pomerila z izbrano vrsto Bolgarije in jo premagala s 87:74.

Slovenija začenja kvalifikacije za svetovno prvenstvo

Z nocojšnjim obračunom v Stožicah se za izbrano vrsto Slovenije začenjajo kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki ga bo leta 2019 gostila Kitajska.

Primorska s tretjo zaporedno zmago zadržala prvo mesto

Kljub reprezentančnemupremoru sta se v Kopru udarili ekipi Sixta Primorske in Hopsov. Boljši so bili Koprčani, ki so z zmago ostali edino moštvo v ligi Nova KBM, ki je izgubilo zgolj enkrat.

Šentjur okrepil branilske vrste

Članska ekipa Šentjurja je na prvih šestih tekmah lige Nova KBM vknjižila tri zmage in prav toliko porazov, z namenom, da bi izboljšala svoj izkupiček, pa je sedaj poiskala dodatnega branilca.

Več člankov...

Iskalnik