Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Šentjur z novim Američanom

Košarkarski klub Šentjur je v prejšnji sezoni državnega prvenstva nastopal z dvema ameriškima košarkarjema, vsaj enega predstavnika Združenih držav Amerike pa bo imel tudi v prihajajoči sezoni.

Krka tudi v tretje posegla po preverjenem imenu

Članska ekipa Krke je postala močnejša za občasnega reprezentančnega kandidata Luko Lapornika, ki se po dveh sezonah v tujini vrača v Novo mesto.

Rogaška predstavila svojo drugo okrepitev

Potem ko je oznanila, da bo njeno prvo ekipo zapustila večina nosilcev igre, je z gradnjo nove zmagovite zasedbe pričela tudi polfinalistka minule sezone slovenskega državnega prvenstva.

V državno in pokalno prvenstvo se bo podalo najmanj 64 moških in ženskih ekip

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je objavila pregled prijavljenih ekip za sodelovanje v članskih tekmovanjih v klubski sezoni 2018/2019.

Novomeščani z vse številčnejšo ekipo

Košarkarski klub Krka se zaveda, da za naslednjo sezono potrebuje močno člansko ekipo, zato skrbno sestavlja svojo postavo, v kateri bo zadržal še dva igralca.

Helios ima že dovolj igralcev za začetek nove sezone

Trener članske ekipe Helios Sunsov Jovan Beader ima že v začetku julija na voljo dovolj varovancev za začetek sezone 2018/19, saj mu je vodstvo kluba zagotovilo še dvanajstega igralca.

Več člankov...

Iskalnik