Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V polfinale pokalnega tekmovanja še Krka

Na povratni tekmi četrtfinala pokala Spar v Novem mestu smo dobili še zadnjega udeleženca zaključnega turnirja četverice, ki bo ta vikend potekal v Domžalah. Zmage in napredovanja se je veselila branilka naslova Krka, ki je še drugič premagala Sixt Primorsko (68:63).

Olimpija, Zlatorog in Hopsi že v polfinalu, Krka na povratno tekmo s Primorsko s točko prednosti

Sinoči smo dobili prve tri polfinaliste pokala Spar. Ekipa Union Olimpija je tudi v Domžalah porazila Helios Sunse, košarkarji Hopsov in Zlatoroga pa so pred domačimi navijači nadoknadili zaostanek s prve tekme proti Konjicam in Rogaški. Včeraj sta končnico tekmovanja začeli tudi Sixt Primorska in Krka, boljše izhodišče pred povratno tekmo pa so si priigrali Novomeščani.

Abramovič vnovič v tujino

Slovenski branilec Robert Abramovič se je odločil za nov odhod v tujino. 28-letni Ljubljančan se bo po epizodah v Makedoniji in na Hrvaškem skušal dokazati še na Kosovu.

V Sloveniji se ustanavlja skupina za uspešnejši razvoj naše košarke

Košarkarska zveza Slovenije in Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije ustanavljata neodvisno skupino za novejši in plodovitejši razvoj moške in ženske košarke.

Konjice in Rogaška presenetila Hopse in Zlatorog

Če gre soditi po prvih tekmah četrtfinala, bo končnica pokala Spar tudi letos nadvse zanimiva. Za prvi presenečenji so poskrbeli košarkarji Konjic in Rogaške, ki so na domačem parketu ugnali Hopse in Zlatorog, v Ljubljani pa ekipa Uniona Olimpije ni imela prevelikih težav s Helios Sunsi.

VIDEO: Najlepše akcije 18. kola lige Nova KBM

V 18. kolu lige Nova KBM se je doslej odigralo pet od šestih tekem, veliki presenečenji pa sta uprizorila Sixt Primorska in Terme Olimia Podčetrtek, ki sta ugnala Helios Sunse in Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo. Košarkarji so na dvobojih prikazali kar nekaj domiselnih potez, ki si jih zdaj lahko ogledate tudi v videoposnetku.

Več člankov...

Iskalnik