Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija in Ukrajina na dvanajsti dvoboj

Moška članska reprezentanca bo danes opravila peti preizkus pred evropskim prvenstvom. Po včerajšnjem tesnem porazu proti Hrvaški se bo na mednarodnem turnirju v Opatiji ob 18. uri srečala še z Ukrajino.

VIDEO: Sixt Primorska se pripravlja v Tolminu

Košarkarji Sixt Primorske so v soboto prispeli v Tolmin, kjer so začeli s tretjim tednom priprav na novo sezono. Izbranci Jurice Golemca bodo v mestu na pomolu med rekama Sočo in Tolminko ostali do srede.

Luka Dončić: "Moje točke niso pomembne, če ekipa na koncu ne zmaga"

Slovenska izbrana vrsta je sinoči doživela svoj prvi neuspeh v pripravljalnem obdobju. Na četrti tekmi ji je prvi poraz prizadejala reprezentanca Hrvaške, po porazu pa sta pred medije stopila prva dva najkoristnejša igralca Slovenije Luka Dončić in Edo Murić.

Slovenci nad Hrvate in njihov dvojec iz lige NBA

Članska reprezentanca bo danes na Hrvaškem nastopila na svoji četrti pripravljalni tekmi. Na mednarodnem turnirju v Opatiji se bo ob 18. uri uvodoma srečala z gostiteljico Hrvaško, ki se prav tako pripravlja na evropsko prvenstvo.

Slovenija prvič poražena

Moška članska reprezentanca je na svoji četrti pripravljalni tekmi pred odhodom na evropsko prvenstvo utrpela prvi poraz. Premoč je morala priznati izbrani vrsti Hrvaške, proti kateri je na gostujočem terenu v Opatiji izgubila z 81:85.

Članska izbrana vrsta odpotovala na Hrvaško

Slovenska moška članska reprezentanca se je v okviru priprav na evropsko prvenstvo danes opoldne odpravila na pot proti Opatiji, kjer se bo udeležila pripravljalnega turnirja.

Več člankov...

Iskalnik