Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Daniel Vujasinović odhaja na Obalo

Kar se je šušljajo že kar nekaj tednov, je zdaj postalo uradno. Dosedanji organizator igre Tajfuna Daniel Vujasinović je okrepil Sixt Primorsko.

Zlatorog obdržal najuspešnejšega trenerja

Na klopi članske ekipe Zlatoroga bo tudi v naslednji sezoni sedel Aleš Pipan, ki je Laščane v zadnjih dveh sezonah državnega prvenstva obakrat popeljal do polfinala.

V Šentjurju se bodo spomnili na mnoge košarkarske delavce

V spomin na leta 1999 preminulega košarkarja Alojza Zalokarja je v Šentjurju vsako leto organizirana memorialna prireditev, na kateri se spominjajo tudi vseh ostalih nekdanjih košarkarjev in košarkarskih delavcev, ki jih ni več med nami.

Kokoškov predstavil seznam kandidatov za nastop na evropskem prvenstvu

Moško člansko reprezentanco letos ob koncu avgusta in v septembru čaka nastop na evropskem prvenstvu, ki bo znova potekalo v štirih državah. Slovenija bo tekme prvega dela igrala na Finskem. Selektor Igor Kokoškov je danes predstavil imena 29 kandidatov za nastop na evropskem prvenstvu.

Rogaška izgubila najkoristnejšega igralca

Igro državnih podprvakov v naslednji sezoni ne bo več organiziral Američan Darwin Davis, ki po dveh sezonah z veliko hvaležnostjo zapušča Rogaško Slatino.

Znani kandidati za nastop na EP do 20 let

V mesecu juliju slovensko reprezentanco mlajših članov čaka nastop na evropskem prvenstvu v Grčiji. Selektor izbrane vrste Aleksander Sekulić je nekaj dni pred začetkom priprav objavil seznam kandidatov za evropsko prvenstvo na Kreti, ki ga sestavlja 19 košarkarjev.

Več člankov...

Iskalnik