Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V zadnjem krogu pokala do prve zmage Primorska

Na prvi tekmi četrtega oziroma zadnjega kroga pokala Spar je ekipa Sixt Primorske visoko porazila LTH Castings, srečanje pa je zaznamovala tudi poškodba prvega strelca in najkoristnejšega igralca Koprčanov Dude Sanadzeja.

VIDEO: Olimpija v končnici ustavila nalet Hopsov

Prvo tekmo lige Nova KBM v letu 2017 sta odigrala Union Olimpija in Hopsi Polzela. Zmaga je ostala v Stožicah, kjer so gostitelji z rezultatom 85:74 slavili še devetič v letošnji sezoni, gostje pa ostajajo pri osmih zmagah. Preostale tekme 13. kola bodo na sporedu v petek, soboto in nedeljo.

Maj Kovačevič zapustil Helios

Slovenski košarkar Maj Kovačevič v letošnji sezoni res nima sreče. Ko je že mislil, da bo vendarle lahko zaigral za Zadar, je prišlo do zasuka in dogovora s Helios Sunsi, po vsega sedmih tekmah v dresu državnih prvakov pa se je moral vrniti na Hrvaško.

Tajfun leto 2016 sklenil s četrto zaporedno zmago

V Škofji Loki sta zaostalo srečanje 11. kola odigrala domači LTH Castings in šentjurski Tajfun. Novega para točk so se veselil gostujoči košarkarji, ki so ob rezultatu 62:73 vknjižili svojo peto zmago v letošnji sezoni.

VIDEO: Zadnjo tekmo leta dobila Krka

V petek je bilo v Novem mestu odigrano še zadnje srečanje lige Nova KBM v letošnjem koledarskem letu. V zaostali tekmi 9. kola so pri Krki gostovali Helios Sunsi, ki pa se v Domžale niso vrnili z zmago.

V Podčetrtku imenovali novega glavnega trenerja

Košarkarski klub Terme Olimia Podčetrtek je po sporazumni prekinitvi pogodbe z Borisom Zrinskim še pred vstopom v novo leto našel njegovega naslednika.

Več člankov...

Iskalnik