Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Šenčurju potrdili prve štiri igralce

V športni dvorani Šenčur ni miru, saj neutrudni trener Šenčurja Gorenjske Gradbene družbe Rade Mijanović v njej že pospešeno preskuša nove košarkarje, ki bi lahko dali novo dimenzijo kakovosti ekipi, ki je v minuli sezoni podrla vse klubske rekorde.

Olimpija po pravi drami znova na vrhu

Razburljiva sezona lige Nova KBM je končana, z nazivom najboljšega košarkarskega kluba v Sloveniji pa se bo celo leto lahko zopet hvalila Petrol Olimpija, ki je na odločilni peti tekmi finala šele v podaljšku ugnala Krko in se na domačem parketu razveselila še svojega 17. naslova državnega prvaka.

Šentjur v svoje vrste vrnil izgubljenega sina

Prva ekipa košarkarskega kluba Šentjur je sezono lige Nova KBM z 9 zmagami in 23 porazi končala na 8. mestu, naslednje tekmovalno leto pa bo končni rezultat skušala izboljšati tudi z izkušenim povratnikom.

V Kopru začeli z nakupi

Kar se še čez vikend šušljalo, se je danes tudi uresničilo. Sixt Primorska je po podaljšanju pogodbe s trenerjem Jurico Golemcem začela sestavljati člansko ekipo, njeni prvi dve okrepitvi pa sta Žan Mark Šiško in Luka Vončina.

Naj zmaga tisti, ki bo boljši!

Arena Stožice bo drevi gostila peto tekmo finala lige Nova KBM, po koncu katere bomo dobili zmagovalce najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v košarki. Se bo z naslovom okitila aktualna prvakinja Petrol Olimpija ali se bo na zmagovalni prestol vrnila njena večna tekmica Krka?

O imenu državnega prvaka bo odločala 5. tekma

Košarkarji Petrola Olimpije so na četrti tekmi finala lige Nova KBM v Novem mestu z 89:79 premagali Krko in poskrbeli, da bomo zmagovalca državnega prvenstva dobili na odločilni 5. tekmi v Ljubljani.

Več člankov...

Iskalnik