Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V obračunu nekdanjih podprvakov prevladala Krka

Z nocojšnjo tekmo med Sixtom Primorsko in Ilirijo se bo končalo 8. kolo lige Nova KBM, v katerem sta se v petek udarila aktualna, v soboto pa pretekla finalista.

V ponovitvi finala boljša Rogaška

Liga Nova KBM je po reprezentančnem premoru znova v pogonu. Osmo kolo sta z medsebojnim obračunom odprli lanskoletni finalistki Petrol Olimpija in Rogaška, zmage pa so se tokrat razveselili Slatinčani.

Ljubljančani zopet boljši od Domžalčanov

Z zmago Ilirije nad Helios Sunsi se je sinoči končal prvi del 4. kroga pokala Spar, v katerem so bili uspešni še ECE Triglav, Hopsi, Parklji, Plama-pur, Šenčur Gorenjska gradbena družba, Šentjur in Zlatorog.

V Šenčurju imajo znova Američana

Šenčur Gorenjska gradbena družba je pred nadaljevanjem tekmovanja v državnem in pokalnem prvenstvu ter pokalu Helios Alpe Adria poiskal novo okrepitev.

Na povratno tekmo z najvišjo prednostjo Šenčur, Šentjur in Plama-pur

Z nocojšnjim derbijem med Ilirijo in Helios Sunsi se bo v pokalu Spar končal prvi del 4. kroga, v katerem so prednost domačega igrišča zaenkrat izkoristili le Hopsi, Plama-pur in Parklji.

Najkoristnejši igralci in igralke razpršeni po celotni državi

Pred nadaljevanjem vseh slovenskih državnih prvenstev za članske košarkarje in košarkarice smo pokukali v njihovo statistiko in izluščili najbolj učinkovite igralce in igralke.

Več člankov...

Iskalnik