Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ilirija prvič v sezoni ugnala državne podprvake, Krka boljša od Heliosa

V ligi Nova KBM se je v soboto začelo 2. kolo lige za prvaka, v katerem so se pod prve zmagovalce podpisali košarkarji Ilirije in Krke, ki so premagali goste iz Rogaške Slatine in Domžal.

Celje bo gostilo vroč lokalni derbi

Po dvoboju med LTH Castingsom in Zlatorogom se bo danes v najmočnejšem državnem prvenstvu v moški košarki nadaljevalo tudi 2. kolo lige za obstanek.

Novo mesto v pričakovanju obračuna nekdanjih prvakov

V ligi Nova KBM se bo danes ob 19. uri začelo 2. kolo lige za prvaka. V Ljubljani se bosta pomerili ekipi Ilirije in Rogaške, v Novem mestu pa se bosta srečali moštvi Krke in Helios Sunsov.

Lapornik in Špan uspešno prestala operacijo

Slovenska košarkarja Miha Lapornik in Jan Špan sta v preteklih dneh morala pod kirurški nož, operativni poseg pa se je v obeh primerih srečno končal.

Zlatorog na vrh lige za obstanek

S srečanjem med LTH Castingsom in Zlatorogom se je v državnem prvenstvu za članske košarkarje začelo 2. kolo lige za obstanek.V Škofji Loki so do tesne zmage prišli gostje, ki so po štiridesetih minutah igre zmagali s 74:73.

VIDEO: Državni prvaki zmagovito začeli ligo za prvaka

V ligi Nova KBM se je včeraj zaključilo 1. kolo lige za prvaka, v katerem so slavile ekipe Rogaške, Šentjurja, Krke in Petrola Olimpije, ki je bila sinoči prepričljivo boljša od Ilirije.

Več člankov...

Iskalnik