Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ilievski potrdil prihod v Ilirijo in nehote razkril še ime nove okrepitve

Včeraj smo poročali, da Vlado Ilievski sodeluje z ljubljansko Ilirijo, danes pa je postalo znano, kakšna je njegova vloga.

Selektor seznam kandidatov skrčil na 14 imen

Moška članska reprezentanca se danes zjutraj odpravlja na pripravljalni turnir v Tel Aviv. Pred odhodom v Izrael se je selektor Igor Kokoškov za sodelovanje na pripravah zahvalil Žanu Marku Šišku.

Roko Badžim: Želim dokazati, da sem bil pripeljan kot okrepitev

Članska ekipa Uniona Olimpije se na sezono pripravlja že v skoraj popolni zasedbi. Na treningih manjka le še aktivni reprezentant Kosova Erjon Kastrati, ki se bo zmajem priključil naslednji teden.

Jaka Blažič: "Naša krivulja bo šla le še navzgor"

Slovenska moška članska reprezentanca je turnir v Opatiji zaključila z zmago nad Ukrajino, pred nadaljevanjem njenih priprav na evropsko prvenstvo pa sta trenutno stanje ekipe ocenila njena člana Jaka Blažič in Klemen Prepelič.

Bo Iliriji obljubil zvestobo tudi dolgoletni organizator igre Olimpije?

V prihajajoči sezoni najmočnejšega moškega državnega prvenstva se bo v končnico uvrstilo osem klubov, pot v četrtfinale pa bo iskala tudi prvakinja druge lige Ilirija.

Slovenija do prve gostujoče zmage

Moška članska reprezentanca je na peti pripravljalni tekmi vpisala četrto zmago. Prvo zmago izven meja naše domovine je dosegla na mednarodnem turnirju v hrvaški Opatiji, na katerem je po sobotnem porazu proti Hrvaški danes z 78:67 premagala Ukrajino.

Več člankov...

Iskalnik