Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Hopsi poslabšali položaj državnih prvakov, Tajfun brez težav čez Portorož

V petek se je nadaljevalo 21. kolo lige Nova KBM. Na Polzeli so Hopsi gostili in zanesljivo premagali Helios Sunse (87:70), ki si bodo končnico tako morali priigrati na zadnji tekmi rednega dela, v Portorožu pa je Tajfun dosegel deveto zmago (46:77) in se z njo še oddaljil od zadnjih štirih moštev v državnem prvenstvu.

Nad razvojem slovenske košarke bo po novem bdelo 14 košarkarskih delavcev

Košarkarska zveza Slovenije in Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije sta po ustanovitvi neodvisne skupine za novejši in plodovitejši razvoj moške in ženske košarke izbrali njene člane.

Hopsi okrepljeni v končnico

Hopsi s Polzele so ena od šestih ekip, ki bodo v letošnji sezoni državnega prvenstva zaigrale v ligi za prvaka. Ker bodo v njej tudi Polzelani ciljali na osvojitev naslova prvaka, so se pred nadaljevanjem tekmovanja okrepili kar z dvema novima igralcema.

MVP 20. kola lige Nova KBM: Jan Barbarič

Najkoristnejši igralec 20. kola lige Nova KBM je postal Jan Barbarič. 21-letni branilec ljubljanske Union Olimpije je na tekmi proti LTH Castingsu dosegel 19 točk, 11 skokov, 5 podaj in 4 pridobljene žoge ter srečanje zaključil z indeksom 33.

VIDEO: Krka in Olimpija z vrha zrinila Zlatorog

V sredo se je začelo 21. kolo lige Nova KBM. V Novem mestu sta se pomerila Krka in Zlatorog, v Kopru pa Sixt Primorska in Union Olimpija. Zmago, že svojo sedemnajsto, so vknjižili Novomeščani in Ljubljančani.

VIDEO: Podčetrtek bogatejši za nov skalp

S tekmo med Tajfunom in Termami Olimia Podčetrtkom se je v ponedeljek zaključilo 20. kolo lige Nova KBM. Lokalni derbi v Šentjurju so dobili gostje, ki so si s peto zmago v sezoni še nekoliko izboljšali izhodiščni položaj pred začetkom lige za obstanek.

Več člankov...

Iskalnik