Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Med najlepšimi akcijami 13. kola lige Nova KBM tudi atraktivna poteza MVP-ja

Najkoristnejši igralec 13. kola lige Nova KBM je postal krilni košarkar Uniona Olimpije Devin Michael Oliver. 24-letni in 204 centimetre visoki Američan je na tekmi proti Hopsom v statistiko vpisal 19 točk, 11 skokov, 5 podaj in 2 pridobljeni žogi - statistični indeks 33.

Tajfun v Kopru podaljšal zmagoviti niz

Zadnji obračun v 13. kolu državnega prvenstva je pripadel ekipi šentjurskega Tajfuna, ki je slavila zmago na gostovanju v Kopru in zmagoviti niz podaljšala že na pet zaporednih zmag. 

Besedić v Italijo, Abramovič na Hrvaško

Slovenska košarkarja Jure Besedić in Robert Abramovič, ki sta doslej nastopala za Portorož oziroma Kožuv, bosta kariero nadaljevala pri naših sosedih.

Krka pokvarila debi Žaklja, Šenčur prekinil niz štirih porazov

Z dvema petkovima obračunoma se je nadaljevalo 13. kolo lige Nova KBM. V Podčetrtku je do desete zmage v sezoni prišla novomeška Krka, košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe pa so visoko premagali Portorož. Preostali trije obračuni bodo na sporedu danes in jutri.

V ponovitvi finala slavil Zlatorog, LTH Castings brez možnosti proti Rogaški

S tekmama v Laškem in Škofji Loki se je nadaljevalo 13. kolo lige Nova KBM. Zlatorog je po podaljšku ugnal Helios Sunse (69:64), Rogaška pa je pri LTH Castingsu prišla do visoke zmage (70:115). Zadnji obračun v tem kolu bo danes potekal v Kopru, kjer se bosta pomerila Sixt Primorska in Tajfun.

V Podčetrtku odštevajo ure do debija Andreja Žaklja, ki od svojih igralcev pričakuje borbeno igro

Z dvobojema med Termami Olimia Podčetrtkom in Krko ter Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo in Portorožem se bo drevi nadaljevalo 13. kolo lige Nova KBM.

Več člankov...

Iskalnik