Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Na ime zadnjega prvoligaša za naslednjo sezono bomo morali še počakati

V ligi Nova KBM sta se včeraj odigrali tudi zadnji tekmi 8. kola lige za obstanek. Sixt Primorska je gostila Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo in ga premagala z 78:75, Tajfun pa je gostoval pri LTH Catingsu in zmagal z 92:81.

Olimpija izrinila Hopse s četrtega mesta

V moškem državnem prvenstvu se je sinoči odvilo 8. kolo lige za prvaka. Do presenečenj ni prišlo, saj so zmago slavili vsi trije favoriti. Union Olimpija je v gosteh premagala Helios Sunse, Rogaška in Krka pa sta doma odpravili Hopse in Zlatorog.

Podčetrtčani suvereno preskočili prvo oviro

Sinoči je bila v ligi Nova KBM odigrana prva tekma 8. kola lige za prvaka. Na Obali sta se srečala Portorož in Terme Olimia Podčetrtek, zmago pa so si izborili gostje. Ostali dve tekmi kola bosta na sporedu danes.

Šenčur znova stopil na mino Škofje Loke, Tajfun obstal v prvi ligi

V moškem državnem prvenstvu se je včeraj nadaljevala tudi liga za obstanek. Na preostalih dveh dvobojih 7. kola je LTH Castings presenetil Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo, Tajfun pa je še četrtič v sezoni preskočil Portorož.

Naziv najkoristnejšega igralca sta si razdelila Slovenec in Američan

Najkoristnejša košarkarja 7. kola lige Nova KBM za prvaka sta postala Ronald Curry (Krka) in Igor Tratnik (Zlatorog). Curry je ob zmagi proti Hopsom dosegel 31 točk in tekmo zaključil z indeksom 28. Enak indeks je vpisal tudi Tratnik, ki je za zmago nad Helios Sunsi prispeval 22 točk.

Rogaška še tretjič v sezoni ugnala Olimpijo, Krka in Zlatorog suverena proti Hopsom in Heliosu

Šest najboljših ekip v ligi Nova KBM se je v sredo pomerilo v 7. kolu lige za prvaka. Do presenečenja je prišlo le v Ljubljani, kjer je Union Olimpija proti Rogaški utrpela četrti zaporedni poraz. Na preostalih dveh srečanjih je Krka v gosteh premagala Hopse, Zlatorog pa je doma odpravil Helios Sunse.

Več člankov...

Iskalnik