Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Hopsi po srečnem koncu podaljška do obstanka v ligi Nova KBM

V najmočnejšem državnem prvenstvu v moški košarki so bila včeraj na sporedu tudi vsa tri srečanja 8. kola lige za obstanek, po katerih smo že dobili prvega od dveh dobitnikov vstopnic za naslednjo sezono lige Nova KBM.

Na gostovanju uspešni le Koprčani

V ligi Nova KBM so se sinoči odigrale vse štiri tekme 9. kola lige za prvaka, na katerih je v gosteh uspelo slaviti le Sixtu Primorski.

V Domžalah obračun nekdanjih državnih prvakov

V ligi Nova KBM se bodo danes odigrali vsi štirje obračuni 9. kola lige za prvaka, v kateri imajo najuspešnejše tri ekipe povsem enako število zmag in porazov.

Hopsi neporaženi tudi po gostovanju v Sežani

V ligi za obstanek med prvoligaši se je sinoči izteklo 7. kolo, na njegovi zadnji tekmi pa so zmago slavili Hopsi s Polzele, ki so v gosteh s 83:72 porazili Mesarijo Prunk Sežano.

Državni prvaki po zmagi v mestnem derbiju znova na vrhu

V najbolj kakovostnem državnem prvenstvu v moški košarki se je sinoči zaključilo 8. kolo lige za prvaka. Zadnja tekma kroga se je odigrala v ljubljanski Hali Tivoli, kjer so obračun med mestnima tekmicama Ilirijo in Petrolom Olimpijo z 89:66 dobili Stožičani.

V šokantnih končnicah prevladali Primorska, Šentjur in Rogaška

V ligi Nova KBM se je liga za prvaka prevesila v drugo polovico. V soboto so bili na sporedu trije obračuni 8. kola, na katerih so se v dramatičnih končnicah do zmage dokopali Sixt Primorska, Šentjur in Rogaška.

Več člankov...

Iskalnik