Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V najboljši peterki le igralci Olimpije in Krke

Najkoristnejši igralec 1. kola lige Nova KBM za prvaka je postal košarkar Uniona Olimpije Devin Oliver, ki je na tekmi proti Hopsom s Polzele dosegel 12 točk, 8 skokov, 4 pridobljene žoge, 3 podaje in 1 blokado - valorizacija 21.

V ligi za obstanek favoriti niso klecnili

Sinoči se je v ligi Nova KBM začela tudi liga za obstanek, v kateri so se v lov na prva tri mesta, ki prinašajo obstanek, zapodili košarkarji Tajfuna, Term Olimia Podčetrtka, LTH Castingsa, Sixt Primorske, Šenčurja Gorenjske gradbene družbe in Portoroža.

Rogaška ugnala Zlatorog, doma slavila le Olimpija

V moškem državnem prvenstvu se je v sredo začela liga za prvaka. V prvem kolu so se med seboj pomerili Helios Sunsi in Krka, Zlatorog in Rogaška ter Union Olimpija in Hopsi, zmago pa so si priborili Novomeščani, Slatinčani in Ljubljančani.

Bosta Jure Zdovc in Aleš Pipan znova selektorja?

Štajerska košarkarska stratega Jure Zdovc in Aleš Pipan sta si svojo trenersko pot stlakovala tudi z uspešnim delom v slovenski reprezentanci, zdaj pa jima službo v izbrani vrsti že kar redno ponujajo tudi v tujini.

Državni prvaki v končnico še brez svojega drugega najboljšega strelca

Helios Sunsi so pred današnjim začetkom končnice državnega prvenstva ostali še brez svojega drugega najboljšega strelca v ligi Nova KBM.

MVP domuje pri Hopsih, v najboljši peterki pa so še igralci Zlatoroga, Olimpije, Tajfuna in Rogaške

Ob koncu rednega dela moškega državnega prvenstva smo naredili pregled najboljših košarkarjev in dosežkov v dosedanjem delu sezone lige Nova KBM.

Več člankov...

Iskalnik