Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenija do prve zmage v gosteh

Slovenska moška članska reprezentanca je na tretji kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo leta 2019 vknjižila drugo zmago. Premoč ji je morala priznati izbrana vrsta Črne gore, ki so jo naši košarkarji v Podgorici premagali s 75:63.

Slovenci nad Črnogorce

Slovenska moška članska reprezentanca bo nocoj nastopila na svoji tretji kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo leta 2019. Njena nasprotnica bo izbrana vrsta Črne gore, s katero se bo ob 20. uri pomerila v Podgorici.

Primorska do prve lovorike v slovenskem pokalu

Letošnja sezona slovenskega pokalnega prvenstva za članske košarkarje je končana, z naslovom prvaka pa se je prvič okitilo moštvo Sixta Primorske, ki je v finalu s 83:63 porazilo Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo.

Danes začetek finalnega turnirja pokala Spar

Od danes do nedelje bo v slovenski prestolnici potekal zaključni turnir 27. izvedbe pokalnega prvenstva za članske košarkarje. Na parketu Hale Tivoli se bodo za naslov prvaka borili Petrol Olimpija, Krka, Sixt Primorska in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Finale pokalnega prvenstva drugič brez Olimpije in Krke

V Hali Tivoli se je v petek začel zaključni turnir 27. izvedbe pokalnega prvenstva za članske košarkarje. Polfinale je postreglo s kar dvema presenečenjema, saj sta se v jutrišnji finale prebila Šenčur Gorenjska gradbena družba in Sixt Primorska.

"Uspeh v Črni gori bi nam pomenil veliko"

Selektor slovenske moške članske reprezentance Radovan Trifunović je na novinarski konferenci predstavil cilje in razmišljanja pred začetkom drugega cikla kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019.

Več člankov...

Iskalnik