Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Questions related to localisation and languages

"Borili se bomo za vsako žogo"

Nocoj bomo izvedeli ime prvakinj ženske regionalne lige WABA. V finalu zaključnega turnirja v bolgarski Montani se bodo udarile košarkarice Cinkarne Celja in Budućnosti Bemaxa, tekma pa se bo začela ob 18. uri.

Šampionski pokal znova v Ljubljano

Dvorana Gimnazije Bežigrad je v soboto gostila najboljše štiri ekipe slovenskega državnega prvenstva za košarkarice do 13 let. Z naslovom prvaka se je okitilo moštvo Ježice, ki je v finalu s 47:32 premagalo ekipo Triglava.

Slovenke tretjič v finalu lige WABA!

Članska ekipa Cinkarne Celja je na pragu novega velikega uspeha. Na finalnem turnirju regionalne lige WABA v bolgarski Montani je v polfinalu prepričljivo odpravila Crveno zvezdo in zasluženo napredovala v jutrišnji finale!

Celjanke po tretji naslov regionalnih prvakinj

Košarkarice Cinkarne Celja so srečno prispele v zasneženo vzhodno bolgarsko mesto Montana, kjer jih čez vikend čaka zaključni turnir 17. sezone mednarodne lige WABA, na katerem bodo branile lanskoletni naslov prvakinj.

Znane gostiteljice zaključnega turnirja kadetinj

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je finalni turnir državnega prvenstva za košarkarice do 17 let dodelila ženskemu košarkarskemu društvu Maribor.

Več člankov...

Iskalnik