Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Questions related to localisation and languages

VIDEO: Kadetinje kljub zmagi ostale brez četrtfinala

Ženska reprezentanca do 16 let je na peti oziroma zadnji tekmi skupinskega dela evropskega prvenstva vknjižila tretjo zmago, ki pa ji žal ni pomagala do napredovanja v četrtfinale, zato se bo v nadaljevanju tekmovanja borila za končno 9. mesto.

VIDEO: Kadetinje v lov na četrtfinale

Ženska reprezentanca do 16 let na evropskem prvenstvu v Skopju o uvrstitvi v četrtfinale ne odloča več sama. Za preboj med najboljšo osmerico morajo Slovenke danes premagati Moldavijo, ob tem pa upati, da Irska za 39 ali manj točk premaga Ukrajino.

V Grosuplju okoli najkoristnejše igralke gradijo novo ekipo

V ženskem košarkarskem klubu Grosuplje so včeraj s pripravami začele mlajše selekcije, okoli 1. septembra pa bodo prvi trening opravile tudi njegove članice.

VIDEO: Kadetinje drugič neuspešne

Ženska reprezentanca do 16 let je četrti tekmi evropskega prvenstva divizije B utrpela drugi poraz. Po Ukrajini je bila od nje boljša še izbrana vrsta Belgije.

VIDEO: Kadetinje nad še neporaženo Belgijo

Ženska reprezentanca do 16 let bo po dnevu odmora nocoj v Skopju nadaljevala s tekmovanjem na evropskem prvenstvu divizije B. Njena četrta tekmica bo izbrana vrsta Belgije, s katero se bo spoprijela ob 21. uri.

Več člankov...

Iskalnik