Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Questions related to localisation and languages

Kranj v pričakovanju druge tekme finala

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se bo finale med Triglavom in Cinkarno Celjem danes nadaljevalo z drugo tekmo, ki se bo v kranjski dvorani Planina pričela ob 19. uri.

Pokalne zmagovalke neprepoznavne na prvi tekmi finala državnega prvenstva

Po prvi tekmi finala državnega prvenstva za ženske prav nič ne kaže na to, da bo letos konec večletne vladavine Cinkarne Celja, saj so državne prvakinje na domačem parketu povsem nadigrale Triglav in pokalnim zmagovalkam pred selitvijo v Kranj nagnale strah v kosti.

Državne in pokalne prvakinje po zadnjo lovoriko v sezoni

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se danes v Celju začenja veliko finale, v katerem se bodo v seriji na tri zmage še sedmo sezono zapovrstjo med seboj pomerile igralke Cinkarne Celja in Triglava.

Domžale v iskanju novega trenerja

Člansko ekipo ženskega košarkarskega kluba Domžale, ki letos praznuje 25 let delovanja, bo v naslednji sezoni slovenskega državnega in pokalnega prvenstva vodil novi strateg, saj se je vodstvo kluba razšlo z Vladom Velikonjo.

Ljubljančanke v dramatični končnici ubranile naslov državnih prvakinj

V Murski Soboti se je v nedeljo končalo državno prvenstvo za košarkarice do 15 let, nove oziroma stare državne prvakinje pa so postale igralke Aksona Ilirije.

Več člankov...

Iskalnik