Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: BasketPartyBus z Nachbarjem, Dragićem in Lapornikom, trener zabave bo 6 Pack Čukur

Skupina Laško se je kot največji sponzor slovenskega športa in tudi sponzor KZS odločila za sodelovanje na EuroBasketu2013. Sponzorstvo bodo obeležili s košarkarsko obarvanim BasketPartyBusom.


Na Busu tudi Nachbar, Dragić, Lapornik in selektor Maljković. (foto: KZS)

Družbe skupine so uradni sponzor dobavitelj letošnjega največjega športnega dogodka v Sloveniji in ekskluzivno pokrivajo kategorijo piv, piv z okusi, vod, vod z okusi in gaziranih pijač.

Sponzorstvo EuroBasketa 2013 bodo obeležili s košarkarsko obarvanim BasketPartyBusom. Ta bo med 12. julijem in 31. avgustom, pred pričetkom evropskega košarkarskega prvenstva, obiskal številne kraje po Sloveniji in v tujini. Prinašal bo košarkarsko zabavo in ogreval navijače s številnimi košarkarskimi animacijami ter izpiljeno, urbano glasbeno zabavo.

Nadaljevanje večkrat nagrajenih sponzorskih zgodb

"V tujini večkrat nagrajeno sponzorsko zgodbo tovornjakov na EuroBasketu v Litvi leta 2011 in lansko leto na olimpijskih igrah v Londonu, ki sta jo ustvarili Pivovarna Laško in Pivovarna Union ter s tem razveselila slovenske navijače na velikih tekmovanjih v tujini, smo se odločili s košarkarsko-zabavnim avtobusom prenesti tudi na domač teren, na EuroBasket 2013. Ljubiteljem košarke in urbane glasbe želimo ponuditi kakovostno zabavo ter košarkarske vsebine, ki jih bomo ustvarjali med našo potjo po Sloveniji in v nekaterih krajih sosednjih držav v regiji," je povedal Jernej Smisl, vodja korporativnega marketinga in odnosov z javnostmi Skupine Laško.

Maljkoviću in strokovnemu štabu se je pridružil 6 Pack Čukur

V promocijske namene akcije BasketPartyBus je bil posnet zabaven videospot, v katerem poleg selektorja slovenske košarkarske reprezentance Božidarja Maljkovića nastopajo še trije člani slovenske EuroBasket postave, in sicer Boštjan Nachbar, Zoran Dragić in Luka Lapornik. Njihov "party" trener je postal Boštjan "6 Pack" Čukur. Pod njegovo taktirko morajo fantje oštevilčiti 2013 majic, "rapati" in se zabavati, kot se to za BasketPartyBus spodobi.

Ekskluzivna akcija 2013 košev

Na dogodkih v Sloveniji bo akcija 2013 KOŠEV rdeča nit animacije košarkarskih navdušencev. Pomerili se bodo lahko v metanju na koš z določene razdalje ter osvojili unikatne, "limited edition" majice, torej osvojili ekskluziven spomin na EuroBasket 2013, ki ga omogočata Pivovarna Laško in Pivovarna Union. Majice so namreč lastnoročno oštevilčili igralci slovenske košarkarske reprezentance, na 13 naključno izbranih in oštevilčenih pa so se tudi podpisali. Torej, prav vsak, ki bo v prvem poizkusu zadel koš, bo prejel majico, ki jo je oštevilčil eden od naših košarkarskih junakov, 13 srečnežev, ki bodo zadeli majice s podpisi vseh članov slovenske reprezentance, pa še po dve vstopnici za EuroBasket 2013, med katerimi so tudi vstopnice za tekme slovenske reprezentance in zaključni del prvenstva.

Na vseh dogodkih bodo poskrbeli za glasbene poslastice, na nekaterih kar s pravo Sladico. Nastopali bodo namreč DJ Zeds (Sladica) ter RootsinSession Sounds, sinonim za najbolj izpiljeno ter urbano soul, funk, disco in r'n'b zabavo ter legendarni 6 Pack Čukur in hip-hop ekipa Velebor.

Karavana BasketPartyBusa bo košarkarsko animacijo in glasbeno zabavo prinesla v sledeče kraje:

Laško (Festival Pivo in cvetje) / 12. julij

6 Pack Čukur & The Hangover Project, DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Pag (Avtokamp Šimuni – Beach Bar Laško) / 18. julij

DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Primošten (Avtokamp Adriatic – Bar Campinsky) / 19. julij

DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Split (Bačvice - Legend's bar) / 20. julij

DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Domžale (pred Halo Komunalnega centra) / 26. julij

Portorož (Paprika) / 2. avgust

DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Celje (pred dvorano Zlatorog) / 3. avgust

Velebor, DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Poreč (Skilift) / 9. avgust

DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Jesenice (pred dvorano Podmežakla) / 16. avgust

Sarajevo (Sarajevski Filmski Festival) / 17. avgust

DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

Koper (pred dvorano Bonifika) / 24. avgust

Ljubljana / 31. avgust

DJ Zeds - SLADICA in RootsInSession Sounds

">VIDEO

Share

Dodaj komentar

Iskalnik