Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Lastovka bo v letošnji sezoni zelo močna

Sezona v 2. SKL vzhod se je že začela, večina tekem bo na sporedu jutri, za Lastovko iz Domžal pa se tekma začne šele 8. oktobra doma proti Vranom, saj so tekmo prvega kroga prestavili. V lanski sezoni do Domžalčani zasedli šele zadnje mesto v ligi z le eno zmago, letos pa bi se lahko prebili prav na vrh.

Moštvo, ki je nekakšna druga ekipa Heliosa Domžale, so namreč precej okrepili in ga deloma celo profesionalizirali. Trener članske ekipe je postal Matic Vidic, ki je v lanski sezoni deloval v Celovcu pri zamejski ekipi Koš, ima pa tudi izkušnja iz prve slovenske lige, saj je vodil Škofjo Loko, deloval je tudi v Triglavu.

V svojem moštvu pa bo lahko mladi strokovnjak računal tudi na nekaj, sicer domžalskih imen, ki pa so lanski sezoni igrala po drugih, predvsem pa močnejših klubih kot je Lastovak. To so Aljaž Janža, ki ima dolgoletne prvoligaške izkušnje iz Heliosa, lani pa je igral za Parklje. Luka Ambrož in Žiga Ivačič, sta v lanski sezoni igrala v 1. slovenski ligi za Šenčur. Miha Juvan pa se v Domžale vrača po letu igranja v Postojni. Za člansko ekipo Lastovke bo igralo tudi nekaj mladincev iz Heliosa.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik