Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Vladimir Rizman: "Anže Maček je izgledal, kot da bi se boksal."

Trener Hrastnika Vladimir Rizman je v soboto s svojimi igralci moral seči v roke nasprotniku - Elektro Gorenjski Prodaji. Slednji je po sobotni prvenstveni tekmi strnil misli za naš portal.

Slika po prekršku nad Anžetom Mačkom (foto: Sergej Kapevski)Hvalil svoje igralce

"Pohvalil bi svoje igralce. Bili smo boljši v metu za 2 in 3, imeli smo boljši % pri prostih metov, tudi izgubljene žoge niso bile usodne. Nasprotnik je imel prednost le v skoku. Fantom nimam kaj za zameriti, saj so igrali, tako kot smo se dogovorili. Čestitam Franciju Podlipniku za novo prvenstveno zmago, čeprav ne morem reči, da je nasprotnik povsem zasluženo zmagal. Elektro Gorenjska Prodaja je sicer igrala pošteno in oni nimajo pri tem nič."

Boleč poraz

"Takšni porazi bolijo. Vseeno pa bi rad povedal, da me moti prekršek nad našim igralcem Anžetom Mačkom, kateremu se je skorajda oko zaprlo. Šlo je za udarec, ki bi po mojem mnenju moral biti sankcioniran kot namerni prekršek. Ko je Anže prišel iz garderobe je izgledal, kot da bi boksal eno rundo s pravim boksarjem."

Verjame, da bodo sobotni poraz nadoknadili

"Še enkrat moram povedati, da sem zelo zadovoljen z našo igro, kljub napakam in porazu. V drugem polčasu smo povedali in nekaj časa držali nivo dobre igre. Zelo težko je govoriti o stvareh, ko misliš, da boš zmagal, pa se na koncu obrne drugače. Verjamem, da bomo ta poraz nekje drugje nadoknadili in, da bomo tudi mi začeli zmagovati v nizu."

Dotaknil se je tudi prihajajoče tekme

"Bliža se že naslednja tekma. V torek nas čaka pokalna tekma s Krko mladi. Poizkušali bomo popraviti nekatere zadeve, kolikor se bo le dalo."

Share

Dodaj komentar

Iskalnik