Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

ABA: Filipovski se zaveda, da bo nujna zbranost in koncentracija; upa, da bo lahko računal na Baynesa

Union Olimpija bo v 9. krogu Lige ABA v Stožicah gostila beograjski Partizan. Tekma je na sporedu danes, 19.11. ob 20.30.

Košarkarji Partizana trenutno zasedajo vrh razpredelnice, Zmaji pa se trenutno nahajajo na na 5. mestu, a želijo se zopet približati družbi najboljših. (foto: Sergej Kapevski)


Za tekmo s Partizanom je vprašljiv nastop Avstralca Arona Baynesa, ki je zadnjo tekmo odigral s protibolečinsko injekcijo, ki jo je dobil zaradi bolečin v hrbtenici.

Sašo Filipovski, trener Uniona Olimpije: "Partizan je eden izmed favoritov letošnjega tekmovanja. Kljub temu so Beograjčani letos pokazali nekaj slabosti in so lahko tudi ranljiva ekipa. Mi bomo za zmago proti večkratnim prvakom lige morali pokazati kar največ. Partizan je v zadnji tekmi nadigral Bešiktaš in pokazal, da ni rekel zadnje niti v Evroligi, zato sem prepričan, da nas v Stožicah čaka težka tekma. Nasprotnika krasi dobra obramba, zelo dobro skačejo v napadu in nikoli ne odnehajo, zato bo potrebna naša zbranost in koncentracija od začetka do konca tekme. K treningom se vrača Aron Baynes in upamo, da bo lahko danes nastopil. Ostala ekipa je zdrava in se kvalitetno pripravlja na dvoboj, ki ga bo, upam, v Stožicah spremljalo čim več navijačev, ki gotovo niso pozabili, kako zanimivi so bili zadnji dvoboji med evroligaškima tekmecema."

Share

Dodaj komentar

Iskalnik