Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija v naslednji sezoni regionalne lige s kar petimi klubi!

Hrvaška in makedonska košarkarska zveza sta za prihodnjo sezono druge divizije lige ABA prijavili zgolj po en klub, zato sta preostali prosti mesti dobili nova lastnika.


(foto: ABA)

Na veliko veselje slovenskih oboževalcev košarke so eno vabilo prejeli domžalski Helios Sunsi, drugega pa je vodstvo lige namenilo srbskemu košarkarskemu klubu Vršac.

V prihajajoči sezoni obeh divizij regionalne lige ABA bo tako tekmovalo kar pet slovenskih klubov. Med elito bosta nastopali Petrol Olimpija in Krka, med drugoligaško konkurenco pa se bodo merili Sixt Primorska, Rogaška in Helios Sunsi.

»Povabilo k nastopu v 2. ligi ABA za naš klub pomeni lepo priznanje. Helios Sunsi se tako po krajšem premoru vračajo na močnejšo mednarodno sceno. Igranje dveh tekem na teden bo več kot dobrodošlo za naš športni program, odprtje večjega tržišča pa bi moralo pozitivno delovati na naše pokrovitelje, partnerje in občino Domžale. Istočasno novo tekmovanje pomeni tudi odgovornost in izziv, ki se ga veselimo,« se vrnitve v regionalno ligo veseli predsednik Helios Sunsov Matevž Zupančič.

Share

Komentarji   

 
+4 #2 XXX 08:31 27-07-2018
Če ne bo še nekaj konkretnih okrepitev, bo kriza. Trenutna postava Heliosa zadošča za -20 razlike na vsaki tekmi v tej ligi. :cry:
Citat
 
 
+3 #1 Ihan 15:31 26-07-2018
Lepo, pa vendar se sprašujem, kako si sploh upajo s takšno ekipo (zelenci + Čiro + zavoženi) iti na mednarodno raven. Manjka še kar nekaj orank okrepitev. 8)
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik