Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

Za zadnji termin kampa na voljo še nekaj prostih mest

Osma izvedba košarkarskega kampa Basketball Fever se počasi, a vztrajno približuje koncu tretjega tedna, vadečim košarkarjem in košarkaricam pa se lahko pridružite v četrtem terminu, v katerem je prostih še nekaj mest.

(foto: Peter Hojč)

Uvodnih treh terminov se je udeležilo že prek 50 nadobudnih mladeničev in mladenk, ki v primerjavi s prvim dnem že kažejo napredek v svoji igri.

Njihovo košarkarsko znanje jim, ob pomoči svoje uigrane ekipe, pomaga nadgrajevati dolgoletni trener številnih mlajših selekcij Peter Hojč.

»Tretji termin kampa gre počasi h koncu, z opravljenim delom pa smo zelo zadovoljni. Košarkarji vseh starosti so zelo motivirani in kažejo veliko željo po napredku. Visoke temperature nas ne ovirajo, saj imamo v klimatizirani dvorani odlične pogoje za nemoteno delo. Vsi, ki bi se nam želeli pridružiti v četrtem terminu, ste lepo vabljeni,« je za naš in vaš portal povedal vodja kampa.

Tretji termin se bo iztekel ta petek, četrti in s tem tudi zadnji termin letošnjega kampa pa bo v polno opremljeni športni dvorani ob kompleksu vojašnice Edvarda Peperka v Ljubljani potekal med 23. in 27. julijem.

Vsi, ki si želite izboljšati svoje košarkarske spretnosti, se lahko na kamp prijavite na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali telefonski številki 031/519-945 (Peter Hojč).

BROŠURA Z VSEMI INFORMACIJAMI

Sorodni prispevki:

"Kamp je nekaj zelo dobrega, če hočeš med poletjem narediti nekaj zase"

Share

Dodaj komentar

Iskalnik