Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Ljubljani se bo igralo in plesalo

Žensko košarkarsko društvo Ilirija bo tudi med letošnjimi šolskimi počitnicami organiziralo košarke in zabave poln poletni kamp Panter, ki bo letos v slovenski prestolnici potekal že šestič po vrsti.

 

 

(foto: ŽKD Ilirija)

Kamp Ilirije ni čisto običajen košarkarski kamp, saj poleg tipičnega pridobivanja ali nadgrajevanja košarkarskega znanja vsem otrokom med 7. in 12. letom starosti ponuja tudi številne druge možnosti druženja in s tem učenja še kako pomembnih življenjskih veščin.

Fantje in dekleta na kampu Panter namreč hodijo tudi na izlete v naravo, spoznavajo prečudovit živalski svet v ljubljanskem živalskem vrtu, plavajo in se preizkušajo tudi v ostalih igrah z žogo.

Nad njihovim koristnim preživljanjem prostega časa od jutra do srednjega popoldneva budno bdijo usposobljeni in srčni trenerji ter košarkarji in košarkarice Ilirije, ki znajo v vsakem trenutku poskrbeti, da se otroci na kampu dobro počutijo.

Vsak trener ima v svoji skupini le 8 do 9 otrok, zato se lahko vsakemu vadečemu maksimalno posveti, ne glede na stopnjo njegovega znanja.

VSE INFORMACIJE O KAMPU

FACEBOOK STRAN ŽKD ILIRIJA

Kamp se bo tudi letos izvajal pretežno na zunanjih (po potrebi pa tudi na notranjih) igriščih Osnovne šole Koseze, in sicer od 8. do 16. ure v naslednjih treh terminih - od 26. do 29. junija, od 2. do 6. julija in od 27. do 31. avgusta.

Za prvi termin cena za posameznega udeleženca znaša 95  , za drugi in tretji termin, ki obsegata dan več oziroma skupno pet dni, pa 105 .

V obe ceni sta poleg vsega naštetega všeti tudi dve malici na dan. Prvo v obliki sadja otrokom postrežejo okrog 10.30 ure, drugo, toplo in konkretnejšo, pa okoli 12.30 ure.

Število mest je omejeno, svojega otroka pa lahko na kamp prijavite s pismom na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Share

Dodaj komentar

Iskalnik