Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Olimpija našla novega Američana

Državni prvaki so se na poletni tržnici naprej zapodili do stojnice z visokoraslimi košarkarji, saj so se po hrvaškem krilnem centru in črnogorskem centru odločili še za nakup ameriškega centra.


(foto: KK Petrol Olimpija)

Vodstvo Petrola Olimpije je zaenkrat potrdilo le prihod Hrvata Luke Šamanića, Črnogorec Marko Simonović in najnovejša okrepitev, Američan Marvin Jones, pa zaenkrat še nista uradno potrjena.

Kljub temu verjamemo, da sta oba na poti v Ljubljano, saj smo tudi pri 24-letnem in 213 cm visokem Jonesu naleteli na zelo zanesljiv vir. Njegov prihod je namreč na družabnem omrežju Twitter razkril kar njegov agent Marko Jelić.

Marvin je v pretekli sezoni igral v grški prvi ligi, v kateri je za ekipo Kolossosa v povprečno 20 minutah na tekmo dosegal 10,4 točke, 6,2 skoka in 1 blokado.

Sorodni prispevki:

Olimpijo zapustil njen as iz rokava

Olimpija obdržala trenerja in se spustila v lov za novim 18-letnikom

Državni prvaki pripeljali prvo zvenečo okrepitev

Share

Komentarji   

 
-6 #5 Janko 15:37 16-06-2018
Citati Majkl:
Ta je za Halcomba mojstr basketa..vrjemi

Edino kar verjamem je to, da si najbrž ti tisti, ki ga je pripeljal k Liscu. Naj ti on še naprej verjame v tvoje "nabijanje", ker jst ti ne. Bolj kot tebi, verjamem lastnimi očmi, ki mi pravijo, da je tale transfer strel v prazno. V primerjavi s temle je Morgan igračina!
Citat
 
 
+2 #4 ... 12:19 16-06-2018
Citati Janko:
Lisac: "Boste videli, kaj se bo začelo dogajati" potem pa, sodeči po temu filmčku, pripelje okrepitev na nivoju Rogaškega Halcomba. :lol:

Loool to lahko reče samo en takšen ***** kot si ti. Holcomb še v mokrih sanjah ni igral na takem nivoju. Daj ne nabijaj fantek
Citat
 
 
+4 #3 Majkl 11:30 16-06-2018
Ta je za Halcomba mojstr basketa..vrjemi
Citat
 
 
+3 #2 Bingo 21:40 15-06-2018
Tako na "prvo žogo" mi je (bil) Morgan nekoliko boljši center.
Citat
 
 
-2 #1 Janko 19:28 15-06-2018
Lisac: "Boste videli, kaj se bo začelo dogajati" potem pa, sodeči po temu filmčku, pripelje okrepitev na nivoju Rogaškega Halcomba. :lol:
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik