Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Košarke ne bo manjkalo niti med poletjem

Portal Slovenska Košarka tudi med letošnjim poletjem medijsko podpira kar nekaj hvalevrednih projektov, ki skrbijo, da je nam ljuba igra živa in igriva tudi med mrtvo sezono.

(foto: YouTube.com)

Letos smo začeli že zelo zgodaj, saj smo že v mesecu marcu prvič poročali o kampu Primoža Brezca in Zmaga Sagadina, ki bo v svoji osmi izvedbi v Tolminu potekal med 24. in 30. junijem.

Vsi nadobudni košarkarji in košarkarice boste lahko svoje obstoječe znanje nadgrajevali tudi v Ljubljani, kjer se bo pod naših okriljem v štirih julijskih izmenah zvrstil prav tako osmi kamp Basketball Fever, na katerem sta se v preteklosti kalila tudi danes uspešna igralca Blaž Mesiček in Dan Duščak.

Med poletjem ne bo manjkalo niti turnirjev v vse bolj priljubljeni košarki 3x3.

Na našem portalu sta prvega v Murski Soboti predstavila športno društvo Preval in košarkarski klub Beltinci, za drugega pa je v Brežicah poskrbel košarkarski klub Brežice. V igri je tudi že tretji turnir oziroma kamp, ki pa naj zaenkrat ostaneta še skrivnost.

Če kakšen dogodek v zvezi s košarko v prihajajočih tednih organizirate tudi vi, ste nadvse vabljeni, da nam ga predstavite v sporočilu ali klicu. Naš elektronski naslov se glasi Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , preko telefona pa smo prav tako vsakodnevno dosegljivi na številki 041/395-708.


Sorodni prispevki:

Kamp, ki producira nove reprezentante, odpira svoja vrata

Na Dolenjskem se bo bil boj tudi za naziv najboljšega v košarki 3x3

V Murski Soboti jutri ne bodo letele samo štorklje

Vabljeni na kamp Primoža Brezca in Zmaga Sagadina!

Share

Dodaj komentar

Iskalnik