Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zabijalec z All-Starsa združil moči s prekmurskimi uličnimi košarkarji

3x3 GEZA PUB Beltinci, slovenska ekipa v košarki 3x3, se to soboto ponovno odpravlja na Slovaško na lov po prvo mesto in uvrstitev na finalni turnir slovaškega prvenstva v ulični košarki.

 


(foto: 3x3 GEZA PUB Beltinci)

Niku Bačviću, Leonu Zveri in Gregu Farkašu se je pridružil Matjaž Želj, nekdanji profesionalni košarkar in pretekli član številnih prvoligaških klubov v Sloveniji in Avstriji.

42-letni in 196 cm visoki Želj, ki je v sezoni 2001/02 kot igralec Radenske Creativ tekmoval tudi v zabijanju na slovenskem košarkarskem All-Staru, premore kar nekaj izkušenj v košarki 3x3, saj se je v preteklosti meril na kar nekaj turnirjih v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Franciji, Belgiji, na Hrvaškem, Madžarskem in Češkem ter se leta 2006 uvrstil tudi na tako imenovani Euromasters v Bolu na Braču in osvojil izvrstno 3. mesto.

»Želj je izkušeni košarkar, ki je igral za številne klube v prvi slovenski in avstrijski košarkarski ligi. Poleg tega je nastopil v tekmovanjih v zabijanju in metanju trojk na slovenskem košarkarskem All-stars dogodku. Ima bogate izkušnje z igranjem košarke na najvišjem nivoju, tudi zsturnirjev ulične košarke v Sloveniji in tujini. Kot izkušeni igralec, ki lahko zapolni vse igralne pozicije na igrišču, nam bo zagotovo v pomoč tudi s trenerskimi nasveti,« so o okrepitvi v en glas povedali njegovi novi soigralci.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik