Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

V Šenčurju potrdili prve štiri igralce

V športni dvorani Šenčur ni miru, saj neutrudni trener Šenčurja Gorenjske Gradbene družbe Rade Mijanović v njej že pospešeno preskuša nove košarkarje, ki bi lahko dali novo dimenzijo kakovosti ekipi, ki je v minuli sezoni podrla vse klubske rekorde.

(foto: KK Šenčur)

Najbolj koristen igralec rednega dela lige Nova KBM, 38-letni kapetan Smiljan Pavić, ostaja glavni mož pod košem, kjer mu bo še naprej družbo delal 26-letni center Urban Gorjanc. V sezoni 2017/18 sta Smiljan in Urban s skupnimi 423 cm tvorila najvišji centrski dvojec v ligi.

Še eno sezono bo imel dirigentsko palico v rokah premeteni in sila racionalni 37-letni srbski organizator igre Miljan Pavković, ki je v minuli sezoni navdušil s svojo mirnostjo in natančno roko.

Šenčurjani so potrdili tudi prihod njihove prve okrepitve. V osrčje Gorenjske se bo preselil Novomeščan Uroš Zadnik, 28-letni organizator igre, ki je zadnjo sezono igral pri Zlatorogu, pri katerem je v ligi Nova KBM v povprečno 24 minutah na tekmo dosegal 6 točk, 2,8 podaje in 1,8 skoka.

Share

Komentarji   

 
+2 #2 Siki 10:34 01-06-2018
V sencurju vlada rek:’starejse je, boljse je’
Citat
 
 
+6 #1 Šenčur je zakon 14:38 31-05-2018
Hahaha dve leti nazaj pa ni bil dovolj “dober”. Super tudi letos bomo lahko igrali veteransko ligo.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik