Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

Zmago Sagadin išče le še nekaj varovancev

Organizatorji mednarodnega košarkarskega kampa Brezec&Sagadin Tolmin 2018 obveščajo, da je število prijavljenih že preseglo številko 100, na voljo pa je le še nekaj prostih mest.

(foto: ABA)

Vodja kampa Boris Velikonja nam je povedal, da igralci in igralke prihajajo iz vseh delov Slovenije, Hrvaške in Italije, ki jo bo letos predstavljalo rekordno število košarkarjev.

Maksimalna kapaciteta je 120 udeležencev, zato vse preostale zainteresirane prosi, da pohitijo s svojimi prijavami.

Velikonja je s Primožem Brezcem in Zmagom Sagadinom skoraj dokončno sestavil že tudi trenersko ekipo, ki bo, poleg trenerjev iz Slovenije, Hrvaške in Združenih držav Amerike, zaradi velikega števila igralcev iz Italije vsebovala še trenerje z znanjem italijanskega jezika.

VSE INFORMACIJE O KAMPU BREZCA IN SAGADINA

Ob tem veseli tudi novica, da je Občina Tolmin obnovila podlago še na najstarejšem odprtem igrišču na Brajdi, katerega otvoritev je bila minuli vikend. 

V petek je po slovesni otvoritvi igrišča s košem župana Uroša Brežana gledalce navduševala rekreacijska liga NBA Tmin, ki je presegla vsa pričakovanja in še kako popestrila utrip v mestu, v soboto pa so se na novem igrišču preizkusili najmlajše selekcije KK in ŽKD Tolmin ter igralci iz Deskel in Bovca.

Tolmin ima sedaj odlične pogoje tako za izvedbo kampa, kakor tudi za poletne priprave košarkarskih ekip.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik