Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

Kamp, ki producira nove reprezentante, odpira svoja vrata

Vsi, ki si želite med poletjem nadgraditi svoje obstoječe košarkarsko znanje, ste vabljeni, da se udeležite kampa Basketball Fever, na katerem so se v preteklosti kalili tudi danes nadvse uspešni košarkarji.

(foto: Peter Hojč)

Kamp Basketball Fever je kamp s tradicijo, saj bo med letošnjim julijem potekal že osmo leto zapored. Namenjen je fantom in dekletom vseh starostnih kategorij, ki so željni napredka, prijateljskega druženja in zabave.

Vodja kampa je Peter Hojč, dolgoletni vodja mladinskega pogona moškega košarkarskega kluba Grosuplje, danes pa tudi glavni trener njegove mladinske in članske ekipe, s katerima se je v letošnji sezoni mladinskega državnega prvenstva in druge slovenske košarkarske lige prebil med najboljšo deseterico.

Kamp se bo tudi letos odvil v štirih izmenah, in sicer med 2. in 6., 9. in 13., 16. in 20. ter 23. in 27. julijem, vsi treningi pa se bodo 5-krat tedensko v dopoldanskem času izvajali v vrhunsko opremljeni in klimatizirani športni dvorani ob kompleksu vojašnice Edvarda Peperka na Leskoškovi 7.

BROŠURA Z VSEMI INFORMACIJAMI

Poleg Hojča bodo treninge vodili podobno usposobljeni trenerji z večletnimi igralskimi in trenerskimi izkušnjami, za primera dobrega dela celotnega strokovnega štaba pa lahko vzamemo pretekla udeleženca kampa, 20-letnega Blaža Mesička in 15-letnega Dana Duščaka.

Prvi je po končani sezoni v italijanski prvi ligi postal kandidat za nastop v članski reprezentanci, drugi pa se je lani poleti prav iz Grosuplja preselil k mlajšim vrstam madridskega Reala.

Cena enotedenskega kampa znaša 50 €, prijave pa se do konca meseca junija pobirajo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali telefonski številki 031/519-945 (Peter Hojč).

Share

Dodaj komentar

Iskalnik