Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Dvakratni državni prvaki že začeli s sestavljanjem ekipe za naslednjo sezono

Članska ekipa Helios Sunsov je letošnjo sezono državnega prvenstva zaključila na 5. mestu, v prihodnjem tekmovalnem letu pa se želi vrniti v polfinale, kjer se je zadnjič borila leta 2016.


(foto: Helios Suns)

Iz tega razloga so Domžalčani že začeli sestavljati moštvo za naslednjo sezono, prvi kamenček v njihovem mozaiku pa bo predstavljal obstoječi član Jure Besedič, s katerim so barvarji podaljšali pogodbo še za eno leto.

26-letni in 207 cm visoki (krilni) center je v Domžalah preživel dobršen del svoje košarkarske poti, naslednja sezona pa bo, vključno z mlajšimi kategorijami, že njegova deveta v dresu Sonc.

»Vesel sem, da se je Jure odločil ostati v Domžalah. Gre za košarkarja, ki je že letos v veliki meri nosil igro pod obročema, predvsem pa lahko s svojim natančnim metom z razdalje tudi uspešno širi našo napadalno igro. Ob tem gre za praktično domačega košarkarja, ki ga imajo v Domžalah zelo radi, zato verjamem, da bodo nad novico navdušeni tudi domžalski navijači,« je novico komentiral glavni trener članske ekipe Heliosa Jovan Beader.

Besedič je v letošnji sezoni lige Nova KBM odigral točno 30 tekem, v povprečno 23 minutah pa dosegal 10,4 točke, 3,6 skoka in 1,7 podaje.

Share

Komentarji   

 
+1 #3 Lukec 15:39 19-05-2018
Sedaj pa obdrzati mladince, in obdrzati mahkovica, rojca, brodnika, pelka ter pripeljati se kaksnega robustnega centra ter pleja pa smo na konju :)
Citat
 
 
+4 #2 Jest 18:19 18-05-2018
Brodnik?
Citat
 
 
+1 #1 Veritas 14:39 17-05-2018
:zzz
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik