Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Manu Ginobili nagovoril Slovence

V začetku prejšnjega tedna se je po slovenskih medijih pojavila novica o pogrešanem italijanskem študentu z imenom Davide Maran, v iskanje katerega se je zdaj vključil še argentinski košarkar Emanuel Ginobili.

(foto: NBA; PU Ljubljana)

40-letni branilec San Antonio Spursov, ki je pred odhodom v ligo NBA igral tudi pri italijanskih klubih Viola Reggio Calabria in Virtus Bologna, se je oglasil na svojem Twitter profilu, na katerem je v angleškem jeziku zapisal:

Zdravo, moji slovenski in italijanski prijatelji! Iščemo Davide Marana. Prosim poglejte fotografijo in nam sporočite, če imate kakšno informacijo. Hvala!!!

26-letni in 185 cm visoki študent iz italijanskega mesteca Guercino je bil nazadnje viden v nedeljo, 25. marca, v zgodnjih jutranjih urah na ljubljanski Kersnikovi ulici v klubu K4. Oblečen v jakno temno zelene barve z napisom Napapini je izginil nekje na poti v hostel na Poljanski cesti, kjer je začasno prebival.

Vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o njem, tudi mi prosimo, da to sporočijo na policijsko postajo Ljubljana Center na telefonsko številko 01/475-06-00, na intervencijsko številko 113 ali na anonimni telefon 080-12-00.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik