Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

Slovenske barve bodo v Beogradu branili aktualni prvaki

V športni dvorani Domžale je med vikendom potekal zaključni turnir mednarodnega tekmovanja Basket4kids za slovenske košarkarje do 13 let, vstopnico za nastop na finalnem turnirju v Beogradu pa so si priigrali gostitelji Helios Sunsi.

(foto: Helios Suns)

Domžalčani, ki so v kategoriji mlajših pionirjev tudi sicer aktualni državni prvaki, so najprej v polfinalu odpravili Mariborčane iz vrst Branika (59:24), nato pa bili v finalu boljši še od Bistričanov iz vrst Plame-pur (48:21), ki so v drugem polfinalnem paru izločili Vrančane iz vrst Vranov Vransko (39:27).

Na turnirju se je odigrala tudi tekma za končno tretje mesto, na kateri so prevladali Vrančani, ki so po hudem boju Mariborčane ugnali s 46:38.

Domžalčani bodo z lovom na naslov regionalnega prvaka nadaljevali v drugi polovici meseca maja, ko bo v Beogradu, poleg zaključnega turnirja Evrolige, na sporedu tudi finalni turnir tekmovanja Basket4kids, na katerem jim bodo nasproti stali zmagovalci regijskih turnirjev iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Makedonije.


Sorodni prispevki:

Bistričani tudi brez ključnih igralcev med najboljše štiri v državi

Prvaki bodo naslov branili na domačem parketu

Share

Komentarji   

 
+4 #1 JožaA 11:57 03-04-2018
Čestitke Domžalčanom!
V Beogradu bo hkrati potekal tudi mladisnki zaključni turnir Adidas Next Generation, na katerem bo Slovenijo z mladinsko ekipo Real Madrida zastopal tudi Žiga Samar.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik