Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Tretja liga se nasmiha Savinjčanom in Zasavcem

V četrti slovenski košarkarski ligi sta do konca lige za prvaka ostala le še dva kroga, trenutno stanje na lestvici pa razkriva, da sta košarkarska kluba Vojnik in Zagorje le še zmago oddaljena od napredovanja v tretjo ligo.

(foto: KK Vojnik)

Pred začetkom 5. oziroma predzadnjega kola lige za prvaka imajo Vojničani namreč 4, Zagorjani pa 3 točke prednosti pred tretjeuvrščeno Cerknico, ki jima načrte lahko pokvari le v primeru, da vse svoje preostale tri tekme dobi z visoko razliko.

V zadnjih dveh krogih se bo Vojnik pomeril z Lesdog Kočevjem in s Cerknico, Zagorje pa s Cerknico in Kranjsko Goro, medtem ko se bo Cerknica, poleg Zagorja in Vojnika, srečala še s Preboldom Vrtinami Palir.

Četrta slovenska košarkarska liga je sicer najnižje rangirano tekmovanje za članske košarkarje pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije, v kateri se je v letošnjo sezono podalo 11 ekip.


Sorodni prispevki:

Bo imelo Novo mesto kmalu tudi drugoligaša?

Grosupeljčanom in Ljubljančanom grozi izpad v 3. SKL

Share

Komentarji   

 
+2 #5 Miran 18:50 02-04-2018
Problem je da so stroski tretje lige precej vecji kot pa v cetrti ligi in verjetno bi veliko ekip prenehalo z igranjem pod okriljem kzsja.
Citat
 
 
+1 #4 Trener 16:18 02-04-2018
O to bo pa smesnica če se bosta ligi združili pol bo pa derbi Slovan Žiri Litija Zagorje Jesenice Kranjska Gora dajte ga srat na Kzs.
Citat
 
 
+3 #3 ljubljanica 12:44 02-04-2018
Citati Miran:
Verjetno drugo leto ne bo vec cetrte lige. Tako da se bodo vse ekipe uvrstile naprej ce bodo le to zelele.

Edino prav, ker bi potem lahko porivali mlade igralce v igro, če klub nima ambicij, da gre naprej. Zaradi strahu od izpadanja iz tretje lige v skoraj vsakem klubu imamo po tri - štiri igralce blizu štiridesetega leta starosti.
Citat
 
 
+2 #2 France 22:09 01-04-2018
Kakor vem Cerknica drugi del nastopa brez komplet prve peterke, v nasprotnem primeru bi z lahkoto nadaljevali zmagovalni niz!
Citat
 
 
+4 #1 Miran 20:59 01-04-2018
Verjetno drugo leto ne bo vec cetrte lige. Tako da se bodo vse ekipe uvrstile naprej ce bodo le to zelele.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik