Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

KZS pripravlja volilno skupščino

V četrtek bo v Ljubljani potekala volilna skupščina Košarkarske zveze Slovenije, na kateri bodo med drugim izvolili tudi predsednika, podpredsednike in člane nadzornega odbora zveze.


(foto: KZS)

Volilna skupščina bo potekala po naslednjih treh točkah:

1. Izvolitev delovnega predsedstva, zapisnikarja in dveh overiteljev ter verifikacijske komisije in volilne komisije.

2. Ugotovitev sklepčnosti skupščine - poročilo verifikacijske komisije.

3. Izvolitev predsednika in podpredsednikov KZS, izvolitev predsednika in članov nadzornega odbora KZS ter izvolitev članov častnega razsodišča KZS.

Aktualni predsednik KZS, Matej Erjavec, želi nadaljevati z delom, ki ga je začel pred štirimi leti, zato z novim volilnim programom kandidira za nov mandat.

VOLILNI PROGRAM MATEJA ERJAVCA

Skupščina je najvišji organ Košarkarske zveze Slovenije. Sestavljajo jo pooblaščeni predstavniki članov, in sicer po en predstavnik vsakega društva, trije predstavniki Združenja košarkarskih trenerjev Slovenije in trije predstavniki Društva košarkarskih sodnikov. Pri odločanju ima vsak predstavnik na voljo en glas.

Share

Komentarji   

 
+12 #1 maestro 18:15 14-03-2018
res je pravi volilni program dosedanjega predsednika. kot bivši politiki v enopartijskem sistemu zato lahko bulazni kolikor hoče. zveza bo posredovala med sodniki in klubi??? ha ha ha. pa sej ej zveza izločila vse sodnke iz državnih lig, kateri sodijo ABA in Evro ligo. a je to nardila krka, al rogaška, al olimpija, ali pa je to pogruntavščina rašota z blagoslovom predsednika. kako se obnašajo na kzs do klubov pa pove podatek da na njihovi spletni strani ne objavljajo rezultatov tekem ABA lige, objavljajo pa rezultate neke lige farbarskega avstrijca. in juter bodo vsi lepo dvignili roke za matejčka. i po titu, tito.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik