Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Jan Kosi bo odstoten vsaj mesec dni

Krilni center Sixta Primorske Jan Kosi se je poškodoval na nedeljski tekmi proti Šenčurju Gorenjski gradbeni družbi, podrobnejši zdravniški pregled v Splošni bolnišnici Izola pa je pokazal, da si je Jan poškodoval meniskus.


(foto: KK Sixt Primorska)

21-letni Kosi je za zmago s 85:69 dosegel 7 točk in 4 skoke, na polovici druge četrtine pa je ob skoku za žogo nerodno doskočil na parket in si nesrečno poškodoval desno koleno.

Že v času tekme ga je osebje Sixta Primorske prepeljalo v bolnišnico, kjer sta ga pregledala dr. Gregor Ravnikarin dr. Branko Cvetičanin.

Klinični pregled in pregled z magnetno resonanco sta pokazala, da so vezi v desnem kolenu cele, prišlo pa je do poškodbe meniskusa. Potrebna bo manjša operacija - atroskopija kolena, ki bo izvedena v najkrajšem možnem času.

Rehabilitacija po takšni poškodbi v najboljšem primeru traja mesec dni, v najslabšem primeru pa bo Jan odsoten do konca sezone.

»Zahvaljujem se Sixtu Primorski in Splošni bolnišnici Izola za takojšnjo oskrbo po poškodbi, ki sem jo staknil na tekmi s Šenčurjem. Misli so seveda bežale k najhujšemu, strganim kolenskim vezem, a k sreči so pregledi pokazali, da je poškodovan le meniskus. Moja želja je, da se čim prej vrnem na parket in soigralcem pomagam do novih uspehov,« je sporočil Jan Kosi.


Sorodni prispevki:

V ponovitvi finala pokala Spar zopet uspešnejša Primorska

Share

Komentarji   

 
+5 #3 Tadej Beržan 21:19 12-03-2018
Jan Kosi Čim prejšno okrevanje po tejle poškodbi kolena ti zelim Drži se Jan Kosi
Citat
 
 
+4 #2 Uki 14:04 12-03-2018
Idi sam Jan Kosi!
Citat
 
 
+14 #1 oj oj 12:45 12-03-2018
Čim prejšnje okrevanje Jan Kosi!!!
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik