Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Vabljeni na kamp Primoža Brezca in Zmaga Sagadina!

Košarkarski klub Tolmin bo v sodelovanju s Centrom za šolske in obšolske dejavnosti ter ameriško organizacijo International Sports Federation med letošnjim poletjem za vse nadobudne košarkarje in košarkarice med 10. in 18. letom starosti organiziral že osmi mednarodni košarkarski kamp.

(foto: Boris Velikonja)

Kamp bo tudi letos potekal v neokrnjeni naravi Tolmina, in sicer med 24. in 30. junijem, na njem pa bosta svoje bogate in neprecenljive izkušnje znova delila najboljši primorski košarkar vseh časov Primož Brezec in najtrofejnejši slovenski trener Zmago Sagadin, kar daje kampu še poseben pečat in hkrati garancijo za vrhunsko kakovost.

Poleg osvajanja različnih košarkarskih veščin bodo mladi košarkarji in košarkarice na kampu spoznavali tudi življenje v skupnosti, skupaj premagovali vse težave in ovire, krepili solidarnost in tovarištvo, pridobivali na samozavesti in koristno preživljali svoj prosti čas.

Prijavnina znaša 280 € na osebo, v ceno pa so všteti tudi štirje obroki dnevno, osvežilni napitki med treningi, žoga, dvostranski dres in hlačke, kratka majica z logotipom tabora in jakna.

Za domače igralce, ki ne koristijo nobenih uslug CŠOD, je cena znižana na 155 €, za tiste, ki se bodo v CŠOD prehranjevali, pa cena znaša 215 € (kosilo in večerja) oziroma 225 € (vsi obroki).

Rok prijave je 25. maj, prijavite pa se lahko na email ali telefonsko številko organizacijskega vodje kampa Borisa Velikonje. Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , telefonska številka: 031/711-049.

V elektronski prijavnici navedite ime in priimek košarkarja/košarkarice in njegove/njene naslednje podatke: datum rojstva, naslov prebivališča, obstoječi klub, velikost dresa, majice in jakne (S, XS, M, L ali XL) ter velikost žoge (6 ali 7) ter vaš telefon in elektronsko pošto.

Boris Velikonja, organizacijski vodja kampa:

"Občina Tolmin je tudi letos naredila korak naprej v posodobitvi infrastrukture in posodobila še zgornje igrišče na Brajdi. Tako imamo 8 posodobljenih igrišč, ki omogočajo treniranje 120 igralcev oziroma igralk. Po zaslugi gospoda Sagadina je program vedno odličen in dodelan do zadnjih detajlov. In prav profesionalno delo gospoda Sagadina v povezavi z že uigrano trenersko ekipo - Gašper Sluga, Mario Jeličić, Tomaž Pregl, Miloš Paravinja, Miha Rustja, David Testen in Miha Rutar, ki ob naših prijateljih iz ZDA, trenerjih Josiahu Whitu, Richardu Tisdalu, Kathy Smith in Bethany Conklin, daje našemu kampu delovno, a hkrati sproščeno vzdušje, v katerem lahko udeleženci uživajo, a hkrati tudi napredujejo. V promocijsko ekipo smo letos dodali tudi Tedija Devetaka, trenerja z ogromno izkušnjami in z veliko avtoriteto tudi na področju sosednje Italije. Kot po navadi bomo poskrbeli tudi za popestritev prostega časa z dvema kino predstavama in vodenimi aktivnostmi s sodelavci CŠOD. Dogajanje v centru Tolmina bomo letos skušali razširiti na dve lokaciji. Poleg standardne na Mestnem trgu, bomo z namenom oživljanja starega mestnega jedra eno igrišče postavili tudi na Starem placu ob fontani. Tako bomo skušali ustvariti košarkaško reko, ki se preliva iz novega v staro in daje staremu mestnem jedru spet življenje."

Priprave na kamp lahko spremljate tudi na spletni strani košarkarskega kluba Tolmin in na blogu Borisa Velikonje.

Share

Komentarji   

 
-1 #2 Matevž 13:33 10-03-2018
Pridemo!
Citat
 
 
+11 #1 Spanoulis 13:25 10-03-2018
Sem že mislil da so okrepili Sixt Primorsko :)
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik