Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Goran Dragić vendarle na tekmo vseh zvezd?

Osemnajstega februarja bodo v Los Angelesu na tekmi vseh zvezd lige NBA nastopili kar trije košarkarji, ki so sprva ostali brez mesta v končnih dvanajstericah vzhodne in zahodne konference.


(foto: arhiv Gorana Dragića)

Od nastopa na prestižni tekmi so se nepričakovano poslovili krilni center New Orleans Pelicansov DeMarcus Cousins, organizator Washington Wizardsov John Wall in krilni center Cleveland Cavaliersov Kevin Love.

Prvi je konec prejšnjega tedna doživel poškodbo leve ahilove tetive, drugi je moral opraviti operacijo poškodovanega levega kolena, tretji pa si je sinoči na gostovanju v Detroitu zlomil kost na levi roki.

Za vse tri bo nadomestne igralce določil komisar lige Adam Silver, ki je menjavi za Cousinsa in Walla že imenoval - odločil se je za krilo Oklahoma City Thunderja Paula Georga in centra Detroit Pistonsov Andrea Drummonda, koga bo izbral namesto Lova, pa bo znano kmalu.

Ameriški mediji poročajo, da naj bi bili v igri organizatorji igre Goran Dragić (Miami Heat), Kemba Walker (Charlotte Hornets) in novinec Ben Simmons (Philadelphia 76ers).


Sorodni prispevki:

LeBron James in Stephen Curry izbrala ekipi za tekmo vseh zvezd lige NBA

Goran Dragić znova ostal brez tekme vseh zvezd

Share

Komentarji   

 
+4 #3 Fan 13:38 31-01-2018
Ajde Silver naredi kar je prav!
Citat
 
 
+3 #2 Pero 12:43 31-01-2018
Zasluži si!
Citat
 
 
+6 #1 Mel 12:06 31-01-2018
Držimo pesti! ;-)
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik