Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zlati slovenski reprezentant znova na trgu prostih igralcev

Krilni center Saša Zagorac se je zaradi dolgotrajne rehabilitacije poškodovane ahilove tetive sporazumno razšel z madžarskim prvoligaškim klubom Soproni KC.


(foto: FIBA)

34-letni Ljubljančan je v treh mesecih na Madžarskem navdušil, kar pa ne moremo reči za njegovo, trenutno zadnjeuvrščeno ekipo madžarskega državnega prvenstva, ki je na prvih 12 tekmah zmagala le enkrat.

Saša je v madžarskem prvenstvu nastopil na 8 tekmah in v povprečno 32 minutah prispeval 17,4 točke (2. strelec ekipe), 5,1 skoka (2. skakalec ekipe) in 1,9 podaje (5. podajalec ekipe).

Kje bo mlajši od bratov Zagorac nadaljeval kariero, zaenkrat še ni znano.

Share

Komentarji   

 
+4 #5 rex 13:14 05-01-2018
V Laškem je verjetno "strokovnih" delavcev na klopi in pisarni 2x več kot igralcev. Laško sploh nima tako slabega proračuna, se pa zadnja leta vztrajno niža, ker je seveda vodstvo kluba nesposobno pridobiti sponzorje, glavni sponzor Heineken oz. družba Pivovarna Laško Union pa za tako slabo voden in tako neambiciozen klub seveda ne bo dala denarja. Vodstvo kluba je zato, da zagotovi finance in nemoteno delovanje kluba, ne pa tole katastrofo, ki je sedaj v Laškem - pa bo kdo odgovarjal? Verjetno ne!

KK Zlatorog je klub, ki bi moral biti ves čas v borbi za vsaj prva 4 mesta v državi in vodstvo kluba bi moralo to zagotoviti, če tega niso sposobni, naj odstopijo, če imajo vsam malce možkosti, obraza in sočutja do kluba, ki propada.

Laško bi moral biti klub, kjer bi se lahko igralci iz celotne regije dokazovali, napredovali in bili ponosni, da igrajo v Laškem, ne pa da ti domačina Miho Lapornika odpelje nek romunski klub in potem taisti ljudje, ki niso sposobni voditi kluba pripeljejo preko raznih agencij in managerjev razne 30+ let stare "okrepitve". Škoda besed.

Včasih sem rad hodil v Laško na tekme, sedaj pa vidim da je dvorana prazna in to je rezultat vodenja tega kluba. Sramota, kdo bo sponzoriral klub, ki mu je cilj obstanek v ligi in kdo bo gledal tekme takšnega kluba, ki je nekoč igral vsa največja evropska tekmovanja, zdaj pa ne zmore niti sestaviti normalne ekipe, če že ne po kvaliteti, vsaj po številu!

Upam na dobre dni v Laškem, ampak se bojim da pod tem vodstvom bo klub propadel!
Citat
 
 
+9 #4 sportnik 17:13 04-01-2018
S Hopsi proračuna ne more nihče primerjat, ker je zanesljivo najnižji od izpada Elektre iz lige. In to občutno nižji, mislim, da skoraj za polovico.
Hopsi imajo tudi najmanjši strokovni štab,... Fizioteratevt je tudi Kuhar, spremljevalcev praktično ni, za razliko od večine klubov, ko se na klopi poleg trenerja usede cel bus ljudi.
Citat
 
 
+9 #3 Joško 14:37 04-01-2018
Lasko kliče po okrepitvah. Sam itak nimajo ne interesa, ne financ.
Vazn, da si funkcionarji talajo.
S kom ma laško primerljiv budzet? Rogaska, sentjur, hopsi?
Citat
 
 
-4 #2 Rok 17:20 03-01-2018
V Olimpijo namest Bube!
Citat
 
 
+20 #1 Hehe 17:13 03-01-2018
Naj gre v parklje, da bo bratska naveza.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik