Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

V Romuniji zdaj oba Lapornika

Slovenski branilec Miha Lapornik, ki je sezono začel v dresu laškega Zlatoroga, bo kariero nadaljeval v Romuniji, kjer službuje tudi branilec Luka Lapornik.

 

 


(foto: KK Zlatorog)

24-letni Laščan je postal član romunskega državnega prvaka, katerega polno ime se glasi U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Kandidat za člansko reprezentanco je v letošnji sezoni državnega prvenstva odigral 10 tekem, v povprečno 37 minutah pa dosegal 19,1 točke (2. strelec lige Nova KBM), 4 skoke, 2,8 podaje in 1,3 pridobljene žoge.

»Zelo sem vesel, da sem se pridružil ekipi iz Cluja. O tem moštvu sem slišal veliko dobrega. Naredil bom vse, kar je v moji moči, da bom ekipi pomagal, da bi lahko dosegli zastavljene cilje,« je po podpisu pogodbe povedal Miha Lapornik.


Sorodni prispevki:

Zlatorog ostal brez krilnega centra

Luka Lapornik iz Iberije na Balkan

Share

Komentarji   

 
+9 #15 Trije kralji 11:49 04-01-2018
Saj se ve kdo so odgovorni za propad KK Zlatorog.

Antauer -nestrakoven človek- , ki krije hrbet za stare grehe gospodu spodaj ( pred leti odpuščen zaradi nepravilnosti iz kluba-kasneje pa je spet skopal Goljoviču ,da se je lahko vrnil na staro mesto)

Miro Firm - Ključni človek v verigi , ki je urejal sredstva vrsto let tako ,da je polnil še svoj račun . Zdaj lahko mirno uživa v penziji in opazuje neoboglenega novega predsednika Terška , ki ne ve katera žoga je prava za košarko.

Pipan Aleš - Trener ,ki živi na račun ene dobre sezone 1999 v Laškem in je v kombinaciji Antauer-Vergot-Firm


Ko bodo trije kralji odšli se bodo lahko postavili novi temelji kluba za prihodnost , ki pa ne bo lahka.
Citat
 
 
+1 #14 rex 11:17 04-01-2018
@mojca, govoriš velike neumnosti! Miha Lapornik je imel "odprto pogodbo" in že od prvega dne, ko se je vrnil v Laško se je vedelo, da bo odšel, ko najde boljši aranžma oz. kot kaže boljšo plačo, to je normalna stvar in vsaj pri tem ni kriv na Zlatorog in ne Lapornik. Če že lahko rečemo, da je še dolgo ostal in škoda, da si ni našel boljšega kluba, je pa res da bo verjetno vsaj igral. Jaz želim srečno Mihi in pa seveda več pameti in ambicij pri vodenju kluba KK Zlatorog!
Citat
 
 
+3 #13 Durantula 21:05 03-01-2018
Ko se komentira razmere v tujini, se raje malo vprašajte, kakšne so razmere pri nas
Citat
 
 
+2 #12 mojca 18:23 03-01-2018
Miha dokaz iz kakega testa si.marsikdo v klubu ti ne seže do kolen pa ostaja v laskem.Zato pa ni več zanimanja tu.Tudi kar se tiče navijačev .Zdaj le redki se hodijo.naj se vodilni malce vprašajo kaj počnejo. Vsi dobri košarkašiodhajajo . Miha se enkrat iskrene čestitke.sport v laskem propada zaradi par ljudi.
Citat
 
 
+10 #11 rade 18:08 03-01-2018
tak je to v laškem... nič novega.. heineken ne podpira ravno košarke, po drugi strani jih pa zastopim.. kdo bi metal denar ljudem brez vizije in konkretnega načrta..
Citat
 
 
+12 #10 Hugos 17:12 03-01-2018
V zlatih casih Zlatoroga je Antaver bil v klubu dober le za hisnika, zdaj pa je napredoval do vodilne funkije, mogoce samo pri nas, he he.
Citat
 
 
+12 #9 rex 15:40 03-01-2018
Ja res je smešno vse skupaj. Klub propada in nihče ne naredi nič. Antauer pa je res v klubu za okras.

Sicer pa kar se romunske lige tiče, so pripovedovali kolegi, tako košarkaši, kot nogometaši, da ne da je v Romuniji boljša plača, temveč da samo obljubljajo boljši plačko v večini primerov pa potem razočaranje.

Škoda je, da naši fantje igrajo v takšnih zavoženih ligah.

KK Zlatorog pa očitno res propada in nekdo bo moral odgovarjat za to!
Citat
 
 
+6 #8 znalac 15:19 03-01-2018
Romunska liga :lol: pomoje dobro plačajo liga pa je za en :lol:
Citat
 
 
+16 #7 antauer deal 14:57 03-01-2018
Haha...direktor Antauer je spet angažiral tujo "okrepitev" z povprečjem 2.0 košev/tekma :lol: . Samo da je on še naprej direktor pa čeprav je voz, ki se mu reče KK Zlatorog zapeljal v slepo ulico in v tako globok glib nad katerim klub še komaj glavo drži. Še enkrat se sprašujem, za kaj ga sploh plačujejo v temu klubu? A se predsednik kluba sploh zaveda nesposobnosti tega človeka? Zakaj predsednek ne začne reševati KK Zlatorog? Čudno je to do amena! :eek:
Citat
 
 
+13 #6 rex 14:56 03-01-2018
Se je pa Zlatorog vmes že "okrepil" z 32-letnim črnogorcem Markom Popovićem, ki je večji del sezone saniral poškodbo :lol: Res v Laškem izgubljajo kompas. Škoda, da je klub na tako seljaškem nivoju!
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik