Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Zlatorog ostal brez krilnega centra

Prvo ekipo laškega Zlatoroga je na sredini prejšnjega meseca okrepil ameriški krilni center Karviar Shepherd, ki pa je po vsega eni tekmi v državnem prvenstvu že končal sezono.


(foto: KK Zlatorog; arhiv Karviarja Shepherda)

22-letni in 211 cm visoki košarkar si je namreč ob debiju v gosteh pri Šentjurju strgal sprednjo križno vez kolena in tako že sklenil nastope v letošnji sezoni.

Shepherd je na parketu preživel vsega 256 sekund, v tem času pa je k zmagi z 80:48 prispeval 2 točki (1/2 za dve in 0/1 za tri) in 1 podajo.

Zaenkrat še ni znano, če bodo pri Zlatorogu poiskali novo okrepitev. Na njegovem trenutnem seznamu igralcev se nahaja še 13 drugih imen.

Share

Komentarji   

 
+14 #3 Suljo 18:12 02-01-2018
Precej bi se okrepili, če bi še ostali brez trenerja. :zzz
Citat
 
 
+12 #2 fug 16:47 02-01-2018
@antauer deal, sicer se strinjam s tem, da je Zlatorog voden patetično in amatersko in da ekipa izgleda za 2. ligo. Ampak pri tem, da se je igralec poškodoval na prvi tekmi po par minutah igre pa vendarle ni krivda pajacov v Laškem. Tudi primerjava Zlatoroga in Mornarja oz. igrnaje Shepherda za en in drug klub je neumna. Je pa žalostno kam je padel Zlatorog imajo srečo, da je Šentjur tako slab in da igra Olimpija na treh frontah, sicer bi bili v tej sezoni še brez zmage.

...in potem bodo nabavili 2 igralca, da se bodo nekako izognili izpada iz liga v Laškem in za te šarlatane bo sezona rešena. To ni šport in gledalce ne zanima ta žalost, če je klub tako zavožen in brez ambicij in potem se čudijo zakaj da sponzor vedno manj.
Citat
 
 
+10 #1 antauer deal 15:23 02-01-2018
Ta "okrepitev" je že opravičila svoj prihod v Laško. Dosegla je povprečje, ki ga je imela pred prihodom knjim...2 točki ni kr tako. ;-)
Sedaj se na limanice zgleda prejela še Primorska. Tudi oni bodo angažirali "okrepitev" iz (zamisli!!!) albanske lige. Bruh! :cry: :eek:
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik