Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Hrastničani meljejo naprej

Predpredzadnji tekmovalni teden Košarkarske rekreativne lige Zasavje pred novoletnim premorom je postregel s tremi zanimivimi obračuni.

 

(foto: Studio Arnola)

V športni dvorani Osnovne šole Trbovlje so se pomerili Oskar Trbovlje in litijski Litus, trboveljski Knapi in zagorjanski Mair Team ter laški Tiferji in hrastniški Barbari.

Nov par točk so vpisali Oskarji, Barbari in Mair Team, ki so dosegli tudi najbolj suvereno zmago, saj so Knape premagali za kar 21 točk (47:68).

V desetem oziroma zadnjem tekmovalnem tednu Košarkarske rekreativne lige Zasavje v letošnjem letu, ki bo potekal v četrtek, 7. decembra, ste vabljeni na ogled tekem med Bermudskimi Čuki in Šohtom (19.00), Oskarjem Trbovlje in Veterani Zlatoroga (20.00) ter Litusom in Črički (21.00).

Košarkarska rekreativna liga Zasavje, 9. teden rednega dela:

Četrtek, 30. november:

OSKAR TRBOVLJE - ŠD LITUS 55:49

Oskar Trbovlje: Hutar 16, Perko 9, Grešak 8, Božjak 7, Radak 6, Cestnik 5, Guzej 4.

Litus: Čepon 17, Kolenc 12, Repina 10, Drnovšek 5, Pestotnik 3, Cirar 2.

POSNETEK TEKME

Prva tekma se je izkazala za najbolj zanimivo tekmo večera. Ekipi sta se čez celotno tekmo menjavali v vodstvu, sploh Litjani pa so pokazali odlično igro, tako pod košem kot tudi pri metih z razdalje. V zadnji četrtini pa so Trboveljčani pokazali svoj pravi obraz in z nekaj lepimi akcijami in hitrimi protinapadi naredili delni izid 14:1 in zmago pospravili v žep.


ŠD KNAPI - MAIR TEAM 47:68 

Knapi: Medvešek 17, Žlak 15, Vidas 8, Dujakovič 4, Bratec 2, Rota 1.

Mari Team: Jesenčič 22, Roglevski 10, Tomažič 8, Bergant in Krznarič 7, Štibernik 6, Meško 4.

Druga tekma tega tekmovalnega tedna je bila pričakovano dobra in zelo gledljiva. V prvem polčasu smo spremljali zelo dobro igro z obeh strani, malo več zbranosti pa so pokazali Zagorjani, ki so odšli na odmor z 5 točkami prednosti. V tretji četrtini so Mairovci strnili vrste v obrambi ter gostom dopustili le 8 točk. Zagorjani so tako do konca tekme prednost le višali in na koncu zmagali z 21 točkami razlike.


TIFERJI - BARBARI 31:47

Tiferji: Gajšek 10, Kolšek 8, Teržan 6, Požun 5, Vršaj 2.

Barbari: Berčon, Deželak Rok in Deželak Robi 7, Majes 6, Golotič in Tušek 5, Kumberger 4, Hasanovič 2, Tilinger 1.

Barbari meljejo naprej, to so zopet dokazali proti zelo neugodnim Tiferjem. Tekmo so praktično dobili že v prvem polčasu, ki so ga dobili z velikimi 16 točkami prednosti. V drugem polčasu so se Tiferji želeli približati, a so bili Barbari pretrd oreh.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik