Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Portorož dobil novega starega trenerja

Današnja izdaja Primorskih novic poroča, da je v članski ekipi Portoroža, ki je po sedmih tekmah v 2. SKL še brez zmage, prišlo do spremembe na trenerski klopi.

 

(foto: KK Portrož)

Dosedanjega trenerja Primorcev Toma Krašovca je zamenjal strateg Konstantin Subotić.

"Kosta", ki danes praznuje 36. rojstni dan, je Portorož vodil vse do konca lanske sezone, nato pa je prevzel prvo ekipo Postojne in z njo na šestih tekmah 3. slovenske lige vknjižil prav toliko zmag.

»Vodstvu postojnskega kluba se lahko le zahvalim za korektno sodelovanje. V prvem delu sezone smo naredili dobro delo in verjamem, da fantje lahko nadaljujejo uspešen niz. V Portorožu me čaka težko delo, a se kljub neugodnemu položaju na lestvici ne mislim predati. Odločil sem se, da sprejmem ponudbo in naredim vse, da ostanemo v drugi ligi. Za nas bo vsaka tekma kvalifikacijska, zato bo potrebna maksimalna mobilizacija tako na treningih kot na tekmah,« je svojo odločitev pojasnil Subotić.

Share

Komentarji   

 
-1 #8 žogajeokrogla 00:27 06-12-2017
Citati žoga:
V čem je problem če ekipa zamenja trenerja? Če ni zmag ali če prihaja do nasičenosti ali morda med sodelujočimi ni ambicij itd je normalno da se menja trener oziroma da odide sam. Ali naj odidejo igralci? Tako je vedno bilo in najbrž bo. Povsod. Tudi Medvode so ostale nekaj časa nazaj brez trenerja in imajo novega. Pa so igrale dobro. Življenje gre dalje. Dober trener se ne rabi bati da bo dolgo ostal brez dela.Trener gor ali dol- vprašat se ali trener igra. Kdo od teh igralcev lahko dobi novo službo? Tisti ki so bili so ze sli. Trener Subotic je v postojni vse zmagu. Portoroski igralci pa zal ne vejo kako zmagovat. Niti v prvi ligi niti v drugi ligi niti v tretji ligi.
Citat
 
 
-1 #7 žoga 18:14 05-12-2017
V čem je problem če ekipa zamenja trenerja? Če ni zmag ali če prihaja do nasičenosti ali morda med sodelujočimi ni ambicij itd je normalno da se menja trener oziroma da odide sam. Ali naj odidejo igralci? Tako je vedno bilo in najbrž bo. Povsod. Tudi Medvode so ostale nekaj časa nazaj brez trenerja in imajo novega. Pa so igrale dobro. Življenje gre dalje. Dober trener se ne rabi bati da bo dolgo ostal brez dela.
Citat
 
 
+3 #6 Spanoulis 16:49 05-12-2017
Citati soline:
Ok. Tokrat bomo novi upravi spregledali spodrsljaj pri kadrovanju bivšega trenerja.


Zdaj so si oddahnili in bodo mirno spali :zzz
Citat
 
 
+6 #5 soline 14:19 05-12-2017
Ok. Tokrat bomo novi upravi spregledali spodrsljaj pri kadrovanju bivšega trenerja. Nič ni zamujeno, še je čas, da se postavite na noge. Dajmo fantje!
Citat
 
 
+4 #4 lucija 13:34 05-12-2017
Citati Portoroz:
O kosta kosta, pa tako si pljuval cez portoroz

Lažeš, lažeš, kot po navadi.
Citat
 
 
-9 #3 šut 12:19 05-12-2017
Kaj je pa z Tomotom ?!
Citat
 
 
+6 #2 Obala 11:38 05-12-2017
Spodbudna novica, forza Portorož.
Citat
 
 
-3 #1 Portoroz 11:28 05-12-2017
O kosta kosta, pa tako si pljuval cez portoroz
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik