Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Brez poraza le še Hrastničani

Po krajšem tekmovalnem premoru se v Košarkarski rekreativni ligi Zasavje zopet tekmuje.

 


(foto: Studio Arnola)

V šestem tekmovalnem tednu so bili na sporedu dvoboji med hrastniškimi Barbari in litijskimi Črički, litijskim Litusom in laškimi Veterani Zlatoroga ter zagorjanskimi Bermudskimi Čuki in laškimi Tiferji, zmago pa so slavili Barbari, Litus in Bermudski Čuki.

Novega uspeha so se še posebej razveselili Barbari, ki so s četrto zmago prevzeli vodstvo v skupnem seštevku, nov neuspeh pa je najbolj prizadel Veterane Zlatoroga, ki so po tretjem porazu še zmeraj priklenjeni na dno lestvice.

V sedmem tekmovalnem tednu, ki bo potekal v četrtek, 16. novembra, ste vabljeni na ogled tekem med Šajspoh Rangersi in Mair Teamom (ob 19.00), Oskarjem Trbovlje in Knapi (20.00) ter Tiferji in Veterani Zlatoroga (21.00).

Košarkarska rekreativna liga Zasavje, 6. teden rednega dela:

Četrtek, 9. november:

BARBARI - ČRIČKI 49:42

Barbari: Tušek 14, Otopal 11, Deželak Robi 9, Deželak Rok in Golotič 4, Kumberger 3, Hasanović in Majes 2.

Črički: Božič 15, Pavlin 11, Kajtna 6, Žilnik 4, Bečirović in Seručar 2.

POSNETEK TEKME

Že na prvi tekmi večera nas je čakala prava poslastica, saj do tega srečanja nobena od ekip še ni poznala poraza. Skozi celo tekmo smo gledali zelo izenačeno, dobro predstavo obeh ekip. Barbari so se na krilih konstantnega Tadeja Tuška v drugem polčasu rahlo odlepili. Jakob Božič in soigralci so jim vztrajno sledili, a se jim je proti bivšim prvakom na koncu rahlo zatresla roka in jim prinesla prvi poraz v sezoni.


ŠD LITUS - ZLATOROG VETERANI 47:36

Litus: Čepon 14, Zupan 13, Repina 12, Kolenc in Repina 4.

Zlatorog Veterani: Pajnič 10, Lapornik in Blatnik Ž. 7, Seme 6, Kotar 4, Košak 2.

Druga tekma šestega tekmovalnega tedna Košarkarske rekreativne lige Zasavje je bila pričakovano dobra in zelo gledljiva. Po izenačenem prvem polčasu so Litusi z ekipno igro v tretji četrtini naredili razliko 11 točk. Veterani so se večkrat približali, a jim povratek ni uspel. Prvi strelec tekme Matej Čepon in soigralci so prednost zadržali do konca in zabeležili novo zmago.


BERMUDSKI ČUKI - TIFERJI 55:22

Bermudski Čuki: Drolc 7, Bajda 5, Černelc in Odlazek 3, Roksandič 2.

Tiferji: Bajramlič 17, Vrščaj Jakob 14, Teržan 9, Pipan 5, Požun 4, Skok 3, Kolšek 2, Kaluder 1.

V zelo enostranski predstavi so Tiferji dosegli najvišjo zmago, odkar sodelujejo v Košarkarski rekreativni ligi Zasavje. Kot zelo dobra okrepitev se je izkazal bivši profesionalni igralec Sanel Bajramlić, ki z odličnimi igrami dokazuje, da gre za veterana z veliko preigrane košarke. Na drugi strani Čuki ne najdejo pravega ritma, a bodo imeli že na naslednji tekmi priložnost za napredek.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik