Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Helios podpisal bivšega igralca Zlatoroga, Olimpije in Šentjurja

Domžalčani so po razhodu z nekdanjim reprezentantom Miho Zupanom svojo člansko ekipo okrepili še z drugo okrepitvijo.

 

(foto: Helios Suns; Gašper Papež)

Po ameriškem (krilnem) centru Miku Thornu se je dvakratnim državnim prvakom pridružil še slovenski krilni igralec Jaka Brodnik.

25-letni Ljubljančan v letošnji sezoni še ni imel kluba, v prejšnji pa je branil barve šentjurskega Tajfuna, za katerega je v ligi Nova KBM dosegal povprečno 8,5 točke, 2,3 skoka in 1,1 podaje na tekmo.

»Vesel sem, da sem se pridružil Heliosu. Pogoji za delo so v Domžalah odlični, tudi klima na treningih in v klubu je dobra, čas je le še, da krivuljo rezultatov obrnemo navzgor. Verjamem, da nam bo to kmalu uspelo. Prvo priložnost imamo že to soboto proti Hopsom,« je ob sklenitvi sodelovanja povedal Jaka Brodnik, njegov novi trener Jovan Beader pa je dejal:

»Gre za igralca, ki nam lahko še kako pomaga na položajih krila in krilnega centra, kjer smo po poškodbi Sinebabnova ostali malo tanki. Razbremenil bo tako Mahkovica, ki bo lahko več igral na krilu, kot tudi mladega Šaškova, ki se še lovi v igri na članskem nivoju. Je tip igralca, ki smo ga iskali, s svojo energijo ter izkušnjami na tem nivoju pa bo nemudoma pomemben del naše rotacije.«

Sorodni prispevki:

Miha Zupan nič več za Helios

Share

Komentarji   

 
+2 #1 Domace 13:49 31-10-2017
Ce nebo poskodb je super okrepitev!
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik