Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

V Domžalah tudi dolgoletni član Krke

Helios Sunsi so okrepili svoje branilske položaje, saj bo domžalski dres po novem nosil tudi slovenski košarkar Matej Rojc.

 

(foto: Helios Suns)

24-letni in 198 cm visoki Koprčan, ki se dobro znajde tako na položaju organizatorja igre kot na poziciji branilca, je zadnjih sedem sezon preživel pri novomeški Krki, svojo kariero pa je začel pri Koš Kopru.

Čeprav je še med mlajšimi košarkarji, bo Matej barvarjem prinesel prepotrebne izkušnje tudi iz regionalne lige ABA, v kateri je preteklo sezono 19 minutah na tekmo dosegal 4,2 točki, 2,3 podaje, 1,9 skoka in 1,2 pridobljeni žogi, v ligi Nova KBM pa je njegovo povprečje znašalo 21 minut, 7,1 točke, 3 podaje in skoki ter 1 pridobljena žoga.

»Ko se je pojavila možnost, da ekipi priključimo Mateja Rojca, nismo prav veliko oklevali. Gre za izredno raznovrstnega košarkarja, ki bo moštvu dodal bogate izkušnje igranja na višjem nivoju od slovenskega prvenstva, od njega pa bodo veliko pridobili tudi naši mladi,« je odločitev za sodelovanje z Rojcem pojasnil predsednik kluba Aleš Klavžar.

Sorodni prispevki:

Kapetan mladinske reprezentance s Heliosom podpisal dolgoletno pogodbo

S treningi je začel že tudi Helios

Krka sestavila ekipo za sezono 2017/18

Share

Komentarji   

 
+3 #4 seat 23:08 07-09-2017
boste videli če je temu tako. V tem času dobite novega krivca za neuspehe ekipe ki bodo prihajali v letošji sezoni . Delavcev v ekipi nile vidim več.
Citat
 
 
-5 #3 Tr3 08:35 07-09-2017
Rojc okrepil Krko.
Citat
 
 
+7 #2 mi Slovenci 20:38 06-09-2017
Citati Rojc fan:
Za Sixt pa vam ni dober? Sram vas je lahko,imejte 15 tujcev
kličte se Primorska
boste zadovoljni,nas ne bo zraven!
Srečno Matej,tisti ki imamo radi Koper smo s tabo!

1,5 tujca bi bila bolj pravilna ocena imajo namreč 2, najmanj v ligi. Na tem forumu se da najdt največ negativcev, kot kaže ste neposredno bili vpleteni v slo. košarko in vam ni uspelo. Ne vem od kod taka negativna nastrojenost proti Dončiću, Čančarju in Primorski. Domače košarkarje lahko spremljate v Kopru v 4. ligi. Pa ni gledalcev. Premalo kvalitete? Sixt Primorska ima ekipo za 1. mesto v državnem prvenstvu in ABA ligi 2. Imajo tudi domače Joksimoviča, Zupana in Hodžiča. A nekateri niste nikoli zadovoljni.
Citat
 
 
+17 #1 Rojc fan 17:48 06-09-2017
Za Sixt pa vam ni dober? Sram vas je lahko,imejte 15 tujcev
kličte se Primorska
boste zadovoljni,nas ne bo zraven!
Srečno Matej,tisti ki imamo radi Koper smo s tabo!
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik