Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V postavo Grosuplja se vračata organizatorka igre in center

Člansko ekipo ženskega košarkarskega kluba Grosuplje bosta po nekajmesečni odsotnosti znova sestavljali Maška Gabrijel in Meta Černač.

(foto: newera.si; KZS; ŽKK Grosuplje)

19-letni košarkarici pri članicah Grosuplja še nista bili soigralki. Pričakovali smo, da bosta to postali v prejšnji sezoni, a se to ni zgodilo, saj si je Maška vzela enoletno pavzo, Meta pa si je v prvi polovici sezone poškodovala križno vez, zato je zadnje mesece posvetila rehabilitaciji poškodbe.

Gabrijelova je v svoji zadnji sezoni v državnem prvenstvu (2015/16) nastopila na 14 tekmah in v povprečno 24 minutah dosegala 10,7 točke, 2,5 podaje in 1,4 skoka, Černačeva pa je v pretekli sezoni med članicami (njeni krstni) zaigrala na 7 tekmah in v povprečno 13 minutah beležila 4,3 točke in 4 skoke.

V Grosuplju so nam doslej potrdili tudi, da bosta v ekipi Slavka Duščaka tekmovali še Teja Goršič (MVP in 1. strelka ekipe v minuli sezoni) in Tjaša Kenda (5. strelka ekipe), da je Klara Zupančič (2. MVP in 2. strelka) končala kariero in da je Merisa Dautović (3. MVP in 4. strelka) prestopila k Mariboru.

Sorodni prispevki:

V Grosuplju okoli najkoristnejše igralke gradijo novo ekipo

Mariborčanke okrepila mladinska reprezentantka in še drugi trener Branika

Zadnjeuvrščene Domžale imele še uspešnejšo košarkarico kot prvakinje

Share

Komentarji   

 
+1 #2 J&J 12:47 05-09-2017
Obe imajo tigrov pogled, zgledajo hudo.
Citat
 
 
+5 #1 Bh 20:31 04-09-2017
Kaj je pa z Anito Kastelic?
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik