Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Podčetrtek išče novega trenerja

Košarkarski klub Terme Olimia Podčetrtek zaradi prezaposlenosti svojih trenerjev išče dodatnega trenerja za selekciji igralcev do 13 in 15 let.

 

(foto: KK Terme Olimia Podčetrtek)

»V košarkarskem klubu Podčetrtek smo vedno imeli na razpolago dobre trenerje, od tistih najmlajših pa vse do članske ekipe. Zaradi preobremenjenosti nekaterih trenerjev se nam je zgodilo, da imamo težavo v selekcijah U13 in U15, zato v klubu pospešeno iščemo novega trenerja. Zaželjeno je, da biva čim bližje klubu. Zaslužek zagotovljen, izplačila pa točna skladno z dogovorom,« so nam sporočili iz Podčetrtka, kjer iščejo tudi pomočnika članskega trenerja.

Vsi tisti, ki imate trenersko licenco, izkušnje s treniranjem in interes za delo z mladimi, ste zato vabljeni, da kontaktirate drugoligaški košarkarski klub Terme Olimia Podčetrtek in oddate svojo vlogo za zaposlitev.

S klubom lahko stopite v stik prek telefonske številke 031/633-841 ali elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .


Sorodni prispevki:

Podčetrtčani dobili novega predsednika in glavnega trenerja

Share

Dodaj komentar

Iskalnik