Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Veliki up Dravograda prvič prek državne meje

Mladi košarkar četrtoligaškega kluba Dravograd Koroška Jan Razdevšek je presenetil z odločitvijo, da bo svojo kariero nadaljeval v Avstriji.

(foto: Koš Celovec)

16-letni in 187 cm visoki organizator igre iz Slovenj Gradca je Dravograd zamenjal s Celovcem, kjer se bo še naprej šolal na dvojezični trgovski akademiji, košarko pa bo igral pri avstrijskem drugoligašu in slovenskem zamejskem klubu Koš Celovec.

 

V njegovi članski ekipi bo nadomestil Petra Papiča, ki je zaradi študija zapustil Celovec in s tem tudi tamkajšnji košarkarski klub.

Razdevšek je v prejšnji sezoni tekmoval v 4. SKL (8 odigranih tekem in povprečno 3,4 točke), drugi mladinski ligi (12 tekem in povprečno 11 točk) in prvi kadetski ligi (23 tekem in povprečno 15,4 točke).

Share

Komentarji   

 
+4 #1 trica 08:09 30-08-2017
Jan je eden izmed tistih mladih in delovnih košarkarjev, ki s strani stroke kzs žal ni bil prepoznan kot perspektiven igralec (pač prihaja iz majnega kluba). Prepričan sem, da bo s svojim talentom, delavnostjo, vztrajnostjo in trmo uspel in dokazal, da bi si in da si tudi v domovini zasluži vidnejšo vlogo.
Srečno Jan ;-) ;-)
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik