Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Goran Jagodnik začenja z delom ambasadorja

Eden najbolj priljubljenih slovenskih košarkarjev vseh časov Goran Jagodnik se je vrnil v Koper, kjer je pred več kot dvema desetletjema začel svojo profesionalno košarkarsko pot.

(foto: KZS)

Po končani igralski karieri, ki jo je aprila sklenil v dresu ljubljanske Ilirije, se bo 43-letni Podgrajec preizkusil v vlogi vodje članske ekipe in ambasadorja Sixt Primorske.

Jagodnik bo v klubu zadolžen predvsem za razvoj mladih in dvig priljubljenosti košarke na Primorskem.

Pri Sixt Primorski verjamejo, da bo ''Jagoda'' zagotovo ogromno prispeval k uspešni zgodbi kluba, ki je krstno sezono v slovenskem elitnem prvenstvu končal na spodbudnem 7. mestu.


Sorodni prispevki:

Daniel Vujasinović odhaja na Obalo

Jurica Golemac prevzel krmilo Primorske

Share

Komentarji   

 
+6 #7 Primorska 09:23 21-06-2017
Začetek Primorske je sicer obetaven, obljube prav tako, denar je bil sedaj v mejah normale, ko pa bi hoteli kaj več je potrebna boljša organizacija kluba vpeta v okolje in večji proračun, kar posledično privabi vse lačne "volke" iz bližnje in daljne okolice ter prijateljske svetovalce z idejami in brez denarja. Rezultat je napolnjeni žepi mešetarjev z igralci, spraznjen proračun kluba (sponzorjev) in čez par let ekipa v 3 ligi. Potrebna je trda hrbtenica predsednika in direktorja kluba, brez podrejanja raznim svetovalcem. Poslušat "JA", potem pa narediti po svoji presoji in stati za tem z odgovornostjo. S tujim denarjem so vsi pametni. Dugače vsa čast, da se je našel nekdno, ki bi pognal košarko na Primorskem. Ne želim pa klavrnega konca resne košarke v 1. ligi, kot se je v zadnjem obdobju 2 krat že zgodil v Kopru.
Citat
 
 
-2 #6 janez 13:23 20-06-2017
Jagoda je res pravi Ambasador.
Citat
 
 
+7 #5 Izi 12:45 20-06-2017
Spet bo samo mesetarjenje z igralci z navezo jagodnik- jeklin - avanzo cez 3 leta pa spet koper v 3 ligo in zivotarjenje. Oni 3 - je bodo pa napolnili zepe in mirno odkorakali domov
Citat
 
 
+5 #4 mislec 12:15 20-06-2017
Mislim da Jagoda s svojimi izkušnjami še kako lahko pomaga-uči,predvsem visoke igralce (4-5).
To,da je med drugim tudi manager ne vidim nič slabega v temu.Tisti,ko se bo odločil,da ga on zastopa ga pač bo,ostali če bodo hoteli si bodo pa našli svojega po lastni presoji.
Bolj je zanimivo to,glede na to,da sta si z Goloemacem dokaj dobra in da bo kao ambasador kluba,kako bo vplival na to,da se besede¸Jurice vezane na čim več domačinov v ekipi - uresničijo.
Pa smo tam...da vidimo,če bo res o imenih je bilo že dostikrat napisano.Da ne bo spet pričam ti priču!
Citat
 
 
+2 #3 primorska 10:42 20-06-2017
Lj, in katerega igralca ima v Kosu ali clanski ekipi?

Jaz ne vem niti za enega...
Citat
 
 
+9 #2 marty 10:28 20-06-2017
kakšen razvoj mladih...pa človek nima en sam dan trenerskih izkušenj pri delu z mladimi...za delo z mladimi pa je poleg košarkarskega znanja imeti potrebno še obilo pedagoškega ali pa imeti vsaj smisel za to...taki pa so v Sloveniji prava redkost...
Citat
 
 
+9 #1 Lj 08:55 20-06-2017
Razvoj mladih, pa kaj se, poljnenje zepov za svojo agencijo, vse kar bo solidno bo podpisal skupaj z prijateljem Jurkovicem.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik