Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

Dvorana, v kateri se izoblikujejo vojaki in košarkarji

Vojašnica Edvarda Peperka je bila vojašnica Jugoslovanske ljudske armade, od osamosvojitve Slovenije pa je vojašnica Slovenske vojske, ki svoje vojake ohranja v formi in stalni pripravljenosti tudi s pomočjo košarke.

(foto: Peter Hojč)

Zato je pomemben, če ne že nepogrešljiv del vojašnice tudi športna dvorana, v kateri je dom našel tudi košarkarski kamp Basketball Fever.

Priznani kamp, ki bo med naslednjim mesecem potekal že sedmo leto zapored, je namenjen fantom in dekletom vseh starosti, ki bi radi s pomočjo izkušenih trenerjev izboljšali svoje obstoječe znanje košarke in koristno preživeli svoj prosti čas med poletnimi počitnicami.

Vodja kampa je Peter Hojč, prekaljeni trener in vodja mladinskega pogona moškega košarkarskega kluba Grosuplje, ki je bil v letošnji sezoni del praktično vseh zaključnih turnirjev državnih prvenstev mlajših starostnih kategorij.

BROŠURA Z VSEMI INFORMACIJAMI

Kamp se bo tudi letos odvil v štirih izmenah, in sicer med 3. in 7., 10. in 14., 17. in 21. ter 24. in 28. julijem, vsi treningi pa se bodo 5-krat tedensko v dopoldanskem času izvajali v prej omenjeni dvorani vojašnice Edvarda Peperka na Leskoškovi 7.

»Dvorana vojašnice Edvarda Peperka je že od samega začetka naš dom. Nudi vrhunske pogoje za delo, tudi najvišje julijske temperature pa nam ne pridejo do živega, saj v klimatizirani dvorani brez težav opravimo dveurni trening. Prijave se lepo polnijo, v vsakem terminu pa je na voljo še nekaj prostih mest. Kdor želi poletje izkoristiti za individualni košarkarski napredek, je več kot dobrodošel!«, je o dvorani in kampu povedal Peter Hojč.

Cena enotedenskega kampa znaša 50 €, prijave pa se do 30. junija pobirajo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali telefonski številki 031/519-945 (Peter Hojč).

Share

Dodaj komentar

Iskalnik