Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Teji Oblak se je uresničila velika želja - igrala bo v Evroligi

imageDosedanja igralka Celja in reprezentantka Slovenije Teja Oblak, bo svojo kariero nadaljevala pri evroligašu in poljskem podprvaku CCC Polkowice, s katerim je podpisala dveletno pogodbo.

 

 

Teja Oblak, košarkarica CCC Polkowice: "Ko sem prihajala v Celje je bila moja velika želja, da od tu odidem v najmočnejše evropsko tekmovanje. Zelo sem vesela, da mi je to uspelo že po enem letu. Menim, da sem odigrala odlično sezono v dresu Athleta in da sem si s tem zaslužila storiti še korak naprej na moji športni poti. Prepričana sem, da so CCC Polkowice odličen izbor, saj gre za klub srednjega ranga v evropski ligi, kar bo zame zagotovo nekoliko lažje kot, če bi takoj odšla v katerega izmed najboljših petih klubov na stari celini. V novem klubu želim kar najbolje izkoristiti vsako minuto, ki mi jo bo namenil trener, zavedam pa se, da je vse odvisno od mojih iger in dela na treningih."

Matej Polutnik, direktor ŽKK Athlete Celje: "S ponosom ugotavljamo, da smo v zadnjih osmih letih na področju nekdanje Jugoslavije klub iz katerega je v ugledne evropske klube odšlo največ košarkaric. S Tejo smo si ob njenem prihodu v naš klub zadali skupen cilj, da ji že po enem letu skušamo pomagati do preboja v enega izmed klubov evrolige. Teja je odigrala odlično sezono, od novega leta naprej smo v pogajanja z različnimi klubi, trenerji in agenti vložili ogromno časa in energije, rezultat vsega skupaj pa je njen odhod v Polkowice. To je še en dokaz več, da je usmeritev našega kluba pravilna in da trdo delo vedno prinese rezultate. Teji želimo na njeni nadaljnji športni poti veliko dobrih iger in čim manj težav s poškodbami."

Share

Dodaj komentar

Iskalnik