Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Klemen Prepelič za Sportando: "Rad bi igral v Španiji ali Italiji."

Klemen Prepelič

Klemen Prepelič je v zadnji sezoni večkrat opozoril nase. Dobro je igral, tako v jadranski ligi, kot tudi Ligi Telemach. (foto: Sandi Fišer)

 

Novinar Sportanda je omenjenega košarkarja vprašal, kakšne ima načrte za naslednjo sezono. »Rad bi naredil korak naprej v moji košarkarski karieri. Želim si zaigrati v eni izmed najboljših evropskih lig. To je moj cilj za prihajajočo sezono,« je na vprašanje odgovoril Prepelič.

Želi si igrati v Španiji ali Italiji. To je potrdil z naslednji besedami: »Bilo bi lepo, če bi igral v Španiji ali Italiji. Spoštujem ekipe, trenerje ter igralce, ki igrajo v teh dveh državah. Veliko spremljam ligi obeh držav.«

Nato so branilca Heliosa vprašali, kako bi opisal sebe in s katerim igralcem se največ primerja. »Pravzaprav sebe ne primerjam z nikomer. Jaz mislim, da zelo dobro poznam svoje prednosti, ki jih poizkušam uporabiti na parketu.« 

Za konec pogovora, pa ga je novinar vprašal, kaj ga je naučil Zmago Sagadin. »Sagadin je odličen trener, ki me je naučil veliko. Vse od delovnih navad pa do razumevanja košarke. Velik poudarek, da na majhnih detajlih košarkarske igre, ki po mojem mnenju naredijo povprečnega igralca v vrhunskega. V tem je Zmago tudi najboljši.»

Share

Dodaj komentar

Iskalnik