Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bodi glasen s Harden Vol. 1!

Adidas je v sodelovanju z NBA zvezdnikom Jamesom Hardenom pred kratkim izdal prvo "signature" obutev, ki se bo imenovala Harden Vol. 1 in bo v trgovini Grosbasket na voljo od 18. januarja.

 

(foto: Grosbasket.com; NBA.com)

James Edward Harden Jr. se je rodil leta 1989 v Los Angelesu. Kot študent je igral košarko na univerzi Arizona State, kjer je že kazal svoje izjemne košarkarske sposobnosti, nato pa je bil leta 2009 kot tretji po vrsti izbran na naboru lige NBA.

Izbrala ga je ekipa Oklahoma City Thunder, s katero se je leta 2012 veselil naziva najboljšega šestega igralca in preboja v finale. Tam se je soočil z Miami Heatom in LeBronom Jamesom, ki je bil istega leta imenovan za MVP-ja finala. Pred naslednjo sezono je bil Harden zamenjan v Houston. Pri Rocketsih je James resnično zacvetel in dokazal, da je eden najboljših strelcev v ligi NBA.

V tej sezoni je olimpijski in svetovni prvak naravnost odličen in obstaja kar velika možnost, da lahko tokrat postane MVP rednega dela lige NBA. Po drugi strani pa lahko z gotovostjo trdimo, da se veselimo njegove prve "signature" obutve.

Košarkarski čevlji Harden Vol. 1 vsekakor poosebljajo Jamesovo kreativnost ter močno izraznost tako na igrišču kot izven njega.

Harden je o sodelovanju z Adidasom povedal naslednje: »To je bilo moje prvo oblikovanje obutve od začetka. Z Adidasom smo želeli zavzeti nekaj drugačnega, biti iskreni do tega, kar smo, in se tako razlikovati od ostalih. To je bila res edinstvena priložnost in delo, ki smo ga vložili v obutev, jo dela zelo pristno. Odprti smo do medsebojnih idej in nikakor nismo želeli samo postaviti obutve na polico in reči, to je James Harden. Narejene so za moj način igre in v obutvi boste videli moj stil, različna občutenja, majhne detajle in zgodbe, ki predstavljajo, kdo sem.«

Vse ostalo povejo fotografije.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik