Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Novem mestu bo božični dan dobrodelen

V nedeljo, 25. decembra, bo v športni dvorani Marof v Novem mestu potekal 5. Dan dobrodelnega košarkanja, katerega namen je skozi košarkarske in druge športne aktivnosti ter druženje omogočiti boljši jutri ljudi v stiski.

(foto: Žoltasti Troti)

Dan dobrodelnega košarkanja je dogodek, ki ga ob koncu meseca decembra vsakoletno organizira košarkarski klub Žoltasti Troti.

Njegov glavni namen je spodbujanje gibanja ter košarke med mladimi in starejšimi, saj Troti verjamejo, da je košarka v svojem bistvu nosilka pozitivnih sprememb v družbi in igra, ki najbolje uči o pomenu sodelovanja, strpnosti in sopomoči.

Dogodek se je v novomeškem okolišu, pa tudi širše, skozi leta že zelo prijel, saj se je doslej še vsakič zbralo več kot 60 košarkarjev in čez 200 obiskovalcev.

Osrednje tekmovanje na Dnevu dobrodelnega košarkanja bo znova košarkarski turnir 3x3, prijave ekip pa Novomeščani zbirajo še do petka, 23. decembra, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Prijavnina znaša 10 € na igralca in bo v celotni namenjena za dober namen.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik