Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Vse za košarko dobite v Grosbasketu

Ste se že kdaj srečali s težavo, da v športni trgovini niso imeli dovolj velike številke košarkarskih copat? Ste se morali kdaj odločiti med samo tremi različnimi pari kratkih hlač, pa vam v resnici niso bile nobene všeč? Ste morali top modele do zdaj naročati iz tujih spletnih strani in na pošiljko čakati tudi po več tednov?

(foto: grosbasket.com/sl/)

No, že nekaj časa vas na trgu čaka boljša rešitev. Gre za prvo specializirano trgovino s košarkarsko opremo v Sloveniji, ki je bila ustanovljena z razlogom, da košarkarjem in košarkaricam vseh starostnih kategorij na enem mestu ponudi vse, kar potrebujejo za čim boljši trening in razvoj.

Zato boste v Grosbasketu našli zelo široko in kvalitetno košarkarsko »performance« opremo, izbirali pa boste lahko tudi med dobro ponudbo opreme za trening ter»lifestyle« obutvijo in oblačili.

Ker je kvaliteta vedno na prvem mestu, boste v Grosbasketu našli samo priznane blagovne znamke kot so Nike, Adidas, UnderArmour, K1X, SKLZ in McDavid.

V Grosbasketu velja pravilo, da so vedno na preži za najboljšimi, najbolj kvalitetnimi ter najnovejšimi izdelki, ki si jih želi vsak košarkar ali tisti, ki ceni košarkarski stil in kulturo.

V ljubljanski trgovini ali preko telefona vam je vedno na voljo odlična ekipa, ki pozna potrebe športnikov ter vam lahko s strokovnim svetovanjem olajša vašo izbiro, odločitev in nakup.

Ponudbo lahko preverite na spletu (https://www.grosbasket.com/sl/) ali v trgovini na ljubljanskem Rudniku, ki vas nikakor ne bo razočarala. Velika dodana vrednost je, da del trgovine sestavlja košarkarsko igrišče, na katerem lahko preizkusite obutev in vidite, ali vam ta resnično ustreza.

V tednu pred božičem v Grosbasketu ponujajo poseben predprazničen popust, ki velja na skoraj vse izdelke v trgovini. Izkoristite priložnost in se oglasite na Ukmarjevi 6 v Ljubljani ali v spletni trgovini uporabite kodo za popust GBXMAS.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik