Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Kranju boj za mesto pod vrhom

V rekreativni ligi K40 odštevajo ure do začetka osmega kroga, ki se bo odigral v sredo zvečer. V Kranju se bosta pomerila Team K40 in Kranjska Gora, v Ljubljani pa bodo moči preverili Spartansi in Klub radovljiških študentov.

(foto: K40.si)

V Kranju bo potekal derbi za drugo mesto na lestvici. Tretjeuvrščeni Team K40 in drugouvrščena Kranjska Gora sta v sedmem krogu zmagala, na prvi medsebojni tekmi v Kranjski Gori pa so z 71:69 slavili Kranjskogorčani.

Team K40 si želi na tretji zaporedni domači tekmi vknjižiti še tretjo zaporedno zmago, z enakim ciljem pa bo v srečanje odšla tudi Kranjska Gora. Tekma se bo na Gimnaziji Franceta Prešerna začela v sredo ob 21.15.

Točno pol ure kasneje bo postalo vroče tudi v montažni dvorani športnega društva Šentvid - Ljubljana, kjer se bodo pomerili še petouvrščeni Spartansi in četrtouvrščeni Klub radovljiških študentov. Ekipi sta se srečali že v tretjem krogu, tedaj pa so v Radovljici prepričljivo zmago dosegli Radovljičani (50:26).

Če se Spartansi še nadejajo uvrstitve na zaključni turnir, si v Ljubljani novega poraza ne smejo privoščiti, svoje načrte pa ima seveda tudi Klub radovljiških študentov, ki lovi priključek k vodilnim ekipam.

Liga K40, 8. krog:

Sreda, 21. december:

TEAM K40 - KRANJSKA GORA (ob 21.15 na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju)

KK SPARTANS - KRŠ (ob 21.45 v montažni dvorani ŠD Šentvid - Ljubljana)

KK IHAN je prost.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik