Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Branik z novim trenerjem

Akademski košarkarski klub Branik je po šestih krogih v 2. SKL še edini brez zmage, zato so v Mariboru potegnili ročno zavoro in zamenjali glavnega trenerja.

 

 

(foto: AKK Branik)

Črni niz porazov bo namesto 37-letnega Žige Ravnikarja tako sedaj skušal prekiniti pet let starejši Ervin Dragšič, ki pa člansko ekipo Branika ne bo vodil v dvorani Tabor, temveč v sanirani dvorani Lukna, kamor se moštvo vrača po treh mesecih in pol od močnega neurja in uničene igralne površine.

»Vesel sem, da ponovno začenjam v Mariboru. Zavedam sem, da nas po šestih porazih čaka težka naloga. Verjamem, da se klub da zadržati v drugi ligi. Verjamem v fante in klub, ki ima željo nadaljevati pot, kjer so začeli. Cilj je, da se klub stabilizira in se v določenem času vrne tja, kjer je Mariboru mesto v košarki. Ne bojim se izziva, da v Mariboru, kjer sem se uveljavil kot igralec, zdaj še kot trener skušam pomagati klubu in ga dvigniti na ta nivo,« je povedal Dragšič, ki je sicer od septembra dalje v klubu skrbel za razvoj košarkarjev do devet, enajst in trinajst let, v preteklosti pa je v domovini vodil že tudi člane Podčetrtka in Zlatoroga.

Dragšič bo svoj debi pred domačimi navijači doživel že v nedeljo, ko bo AKK Branik ob 18. uri gostil Elektro iz Šoštanja.


Sorodni prispevki:

Mariborčani izpopolnili strokovni štab

Share

Komentarji   

 
+9 #6 Mbkoš 08:30 01-12-2016
In to pred Elektro, da bo imel mogoče prvo zmago. Mislim, da bi bilo potrebno menjat celotno vodstvo, ki dela s figo v žepu. Križman???
Citat
 
 
+9 #5 CE 17:24 30-11-2016
Igralci niso slabi samo igro je treba podrediti rezultatom in ekipi ne pa nabijanju statistike posameznih igralcev. Košarka je kolektivni šport. Pa peterke ki so na igrišču morajo biti sestavljene na podlagi kakovosti vsakega igralca ne pa po drugih kriterijih (VIP).Pa srečno Maribor!
Citat
 
 
+8 #4 slo 14:41 30-11-2016
To se je pricakovalo od samega zacetka ko ga je prijatelj Goljovic pripeljal v klub, da napadeta iz ozadja. Po eni strani jamra da so igralci slabi zdaj pa daje izjavo da verjame v njih.
Citat
 
 
+6 #3 ref 14:16 30-11-2016
Citati logično:
to je naveza goljo drakšič :-*

A seveda, samo je čakal trenutek, da pripelje svojega druga iz Laškega.
Citat
 
 
-3 #2 mb 13:08 30-11-2016
Model ima izkušnje kako čim manjkrat zmagati v sezoni. še dobro, da v AVT ligi noben ne izpade :lol:
Citat
 
 
+5 #1 logično 11:58 30-11-2016
to je naveza goljo drakšič :-*
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik